29. Novembar 2018

Narodni poslanik Stranke pravde i pomirenja dr. Muamer Zukorlić danas se u Skupštini Srbije osvrnuo na napad narodnog poslanika SDA Sandžaka Enisa Imamovića koji je braneći Rasima Ljajića za drogu kazao da je muftija Zukorlić platio 50.000 eura Vojislavu Šešelju da napada njegove političke protivnike.

Iako ga je pokušao satanizovati, Muftija Zukorlić je poštedio Imamovića u svom odgovoru.

“Ono što smo čuli danas, pogotovu od kolege Imamovića, ja moram priznati da sam sportista, prihvatam izazove, takmičim se na raznim poljima, ali postoji jedna disciplina u kojoj se ja ne mogu takmičiti sa njima. To je disciplina ko će dalje pljunuti i ko će više blatiti. Ja od toga odustajem, zaista ne mogu u tome biti kao oni i neću. A što se tiče njihovog poštenja, evo neću ja ništa kazati, zamoliću njihove sadašnje saveznike u stranci Rasima Ljajića koji su, nakon dolaska na vlast u Novi Pazar napravili izvještaj o milionima ćevapa koje su Ugljaninovi pojeli službeno, o parceli za izgradnju Ugljaninove kuće i sredstvima za njenu izgradnju, o svim prodatim parcelama koje su oni tada imali. Dakle, taj izvještaj postoji. Oni su se sada ućutali, nakon što su se usavezili, kao što su Ugljaninovi zaćutali o optužbama o poznatom atentatu od strane sadašnjeg partnera. To ću ostaviti među njima, a ti su izvještaji dostupni, pa ih možemo dobiti.“ istakao je akademik muftija Zukorlić.

 

Imamović braneći Ljajića za drogu napao Muftiju Zukorlića u Skupštini Srbije

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles