29. Novembar 2018

Izjava Enisa Imamovića u narodnoj skupštini Srbije da ga je dijaspora kontaktirala da mu, bajagi, nešto važno kaže najveća je laž i fitna godine. Mala djeca ne bi nagovorila toliko gluposti koliko je on danas izgovorio u skupštini.

Mi iz dijaspore znamo da on i njegova opcija nemaju nikakav ozbiljan pristup dijaspori, u šta su se uvjerili tokom niza godina i bezuspješnih pokušaja da prodru kako bi sarađivali. “Hadžija” Enis Imamović javno i tajno konstantno udara po Islamskoj zajednici za koju nikad jedan euro uložio nije, ali je zato, posebno sa kolegom Bačevcem, mrziteljem Islamske zajednice iznalazio načine kako da joj naudi. 

Zato Enise Imamoviću, dužan si da kažeš javnosti ko te je iz dijaspore “zvao” , ako te je zvao, da širi potvore i spletke na naš račun, inače će javnosti biti jasno i kakav si hadžija i čovjek. Bit će svima jasno da si “hadžija” koji laže jer mu komanduje Rasim Ljajić preko Bačevca!

 

Asmir Bihorac Luxembourg.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles