Pripreme za sanaciju makadamskih puteva

0
39

Pripreme za sanaciju makadamskih puteva

Dostavljen zahtjev za pripremu materijala na pozajmištima za nasipanje lokalnih puteva u opštini Pljevlja.

Sekretarijat za stambeno-komunalne poslove, saobraćaj i vode dostavio je zahtjev za nabaku male vrijednosti – Priprema materijala na pozajmištima na sanaciji puteva sa makadamskim kolovoznim zastorom. Procjenjena vrijednost nabavke sa PDV-om je 29.900 evra. Ukupna planirana količina materijala je 8.500 m3 iz pet pozajmišta u mjesnim zajednicama Boljanići, Crljenice, Maoče i Bobovo.

U napomeni se od ponuđača između ostalog traži da minimalna količina materijala za pripremu na pozajmištima bude 500 m3 i da dostave jedinične cijene po radnom satu mašine u okviru procjenje vrijednosti.

Prilikom pripreme materija na pozajmištima, neophodno je da izvođač radova granulaciju materijala obezbijedi takvu da se sanacija makadamskih kolovoza pripremljenim materijalom može vršiti angažovanjem mehanizacije i putarske službe DOO “Lokalni putevi Pljevlja”. Materijal koji ne odgovara ovom kvalitetu ne može biti predmet finansijskih obaveza investitora. Ponude se predaju radnim danima od 7 do 15 sati do 14. marta kada je i otvaranje ponuda.

Kriterijum za izbor najpovoljnije ponude je najniža ponuđena cijena. Obavještenje o ishodu postupka biće donijet u roku od 20 dana, a rok izvođenja radova je 50 dana od dana potpisivanja ugovora.

U petak, 8. marta otvorene su ponude za izvođenje radova na sanaciji i presvlačenju kolovoznih i pješačkih površina asfaltnom masom na gradskim saobraćajnicama, rekao nam je službenik za javne nabavke Blažo Šubarić. Ukupna vrijednost ovog posla je 300 hiljada evra. Jedini ponuđač je CrnaGora put A.D. Podgorica, čija ponuda je 299.263 evra. Ugovor sa ponuđačem biće potpisan u roku od 20 dana, a rok za izvođenje radova je 45 dana.

(pvinformer.me)


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.