Vijećnici danas o prijedlogu budžeta za 2018. godinu

0
6

Sjednica Opštinskog vijeća opštine Priboj, 30. po redu zakazano je za sutra, a na dnevnom redu će se naći 28 tačaka.

Vijećnici će na sjednici raspravljati o utvrđivanju prijedloga Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o budžetu za 2017. godinu, kao i o utvrđivanju prijedloga Odluke o budžetu za 2018 godinu.

Na sjednici vijeća će biti riječi o utvrđivanju prijedloga Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o Opštinskoj upravi kao i o utvrđivanju prijedloga Odluke o pribavljanju nepokretnosti u javnu svojinu.

Na dnevnom redu će se naći i prijedlog Odluke o opštim pravilima kućnog reda u stambenim i stambeno – poslovnim zgradama na teritoriji opštine i prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o određivanju radnog vremena u oblasti trgovine, ugostiteljstva, zanatstva i usluga.

Vijećnici će raspravljati o utvrđivanju prijedloga Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o komunalnim djelatnostima i pravima i uslugama socijalne zaštite na teritoriji opštine.

Dnevnim redom je predviđeno utvrđivanje prijedloga Odluke o određivanju minimalnih iznosa za plaćanje troškova tekućeg investicionog održavanja zajedničkih djelova zgrade i upravljanja zgradom i prijedlog Kadrovskog plana Opštinske uprave za 2018. godinu.

Opštinsko vijeće će razmatrati predlog Kodeksa ponašanja službenika i namještenika opštine.

Pred vijećnicima će se naći prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Statut JKP “Usluga“ Priboj, prijedloga Odluke o davanju saglasnosti na Program poslovanja ovog komunalnog preduzeća, ali i donošenje Odluke o davanju saglasnosti na Odluku o promjeni cijena komunalnih uluga.

Također, na sutrašnjoj sjednici će biti riječi o prijedlogu Odluke o davanju saglasnosti na Program Regionalne sanitarne deponije „Banjica“ za 2018. godinu.

Očekuje se utvrđivanje prijedloga Odluke o davanju saglasnosti na Statut Gradske biblioteke za 2018. godinu i prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Program ove ustanove kulture.

Vijeće će sutra utvrđivati prijedloge Odluka o davanju saglasnosti na Program rada Centra za socijani rad, ustanove za fizičku kulturu “Sportski centar“, JP “Toplana“ , Zavičajnog muzeja, Turističke organizacije , Doma kulture i JP za uređenje građevinskog zemljišta i razvoj Priboja za 2018. godinu.

Na 30. Sjednici Opštinskog vijeća biće riječi i o donošenju rješenja o raspodjeli sredstava za učešće u programima i projektima u oblasti sporta za 2017. godinu.

Sjednica Opštinskog vijeća će se održati u kancelariji predsjednika Opštine, sa početkom u 10 časova.
Izvor: Glas zapadne Srbije i PP Media


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.