15. Februar 2019

Ovih dana se intezivno radi na pripremi izradi projektne dokumentacije za obaloutvrdu rijeke Popče i za izradu projektne dokumentacije za otpadne vode u strogom centru Petnjice.

“Ovaj dio posla će nositi lokalna uprava i Uprava javnih radova i očekujemo da će vrlo brzo raspisati javni poziv za odabir najboljeg ponuđivača za ovaj posao. Sa ovim će se trajno riješiti problem otpadnih voda, ali i stvoriti uslovi da se konačno radi na izgradnji nove infrastrukture, odosno izgradnji ulica, trotoara i nove rasvjete.

Lokalna uprava izdvojila je sredstva iz sopstvenog budžeta za finansiranje projekata koji se tiču uređenja centra grada, a Uprava javnih radova će finansirati kompletan projekat koji se tiče tretmana otpadnih voda. U sklopu ovih aktivnosti radiće se novi projekat koji se tiče regulacije Koraćkog potoka u donjem dijelu, gdje će se iznaći rješenje da se postojeća infrastruktura i ovaj projekat uklope na bazi urbanističko-tehničkih rješenja.

Rješavanjem ovih problema dobićemo novo lice našeg grada i to će biti još jedan doprinos lokalne uprave, ali i Vlade Crne Gore u sveukupnom razvoju naše opštine”, istakao je predsjednik opštine Samir Agović za portal radija. 

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles