Sandžaklija kandidat nacionalnih zajednica za zastupnika u Saboru Hrvatske

1
79

12039280_147715978908224_6153642531672375065_n

Sjenica, Hrvatska – Kandidat za zastupnika u Saboru RH albanske, bošnjačke, crnogorske, makedonske i slovenske nacionalne manjine u Republici Hrvatskoj Lutvija Graca rođen, 6. 5. 1957. godine u Sjenici. Osnovnu školu završio u Novom Pazaru, srednju tehničku školu u Beogradu, Višu tehničku u Čačku, a Tehnički fakultet u Rijeci i stekao zvanje diplomiranog inženjera strojarstva. Oženjen sam i otac dva sina. Stariji Nermin, 25 god., po zanimanju magistar ekonomije i trenutno pohađa 5 godinu Logistike i menadžmenta na Pomorskom fakultetu.

Mlađi Emin, 23 god., pohađa 4. godinu brodo strojarstva također na Pomorskom fakultetu. Nakon završetka fakulteta zaposlio sam se u riječkoj tvrtki Bimont u tehničko-tehnološkoj pripremi. Tromi poslovni sustav nije mi dao dovoljno prostora za isticanje vlasti-tih poduzetničkih vizija i za profesionalni napredak zbog čega napuštam sigurnost radnog mjesta i započinjem vlastiti privatni poduzetnički poduhvat. Najprije osnivam privatni trgovački obrt 1989. g., a 1990. g. osnivam obiteljsku tvrtku koju sam doveo do srednje velike tvrtke čija se imovina procjenjuje na cca 20 milijuna eura.

U kreiranju poslovne vizije i sustava poslovanja, simpatije su mi okrenute primarnoj proizvodnji i stvaranju novih vrijednosti. Tako u poslovnom sustavu instaliram komplementarni spoj trgovine i proizvodnje. Usporedno sa poduzetničkom gradio sam i karijeru sportskog djelatnika kroz angažman u nekoliko sportskih sredina. Zbog izrazite sklonosti boksačkom sportu, a i sam sam se nekad aktivno bavio boksom, u periodu od 1992-1996. g. č l a n s a m I z v r š n o g o d b o r a Boksačkog kluba Rijeka iz Rijeke. Od 1998-2002. g. obnašam dužnost člana Odbora za međunarodnu suradnju Hrvatskog saveza profesionalnog boksa. Od 2005. g. do danas nalazim se na mjestu predsjednika Hrvatskog saveza profesionalnog boksa. Bio sam domaćin i suorganizator 44-og Kongresa World Boxing Council (WBC) pod pokroviteljstvom predsjednika Republike gosp. Stjepana Mesića, održanog 2006.g u Dubrovniku, na kojem je sudjelovalo preko 100 država iz cijelog svijeta. Od 2007. g, član sam Izvršnog odbora europske udruge Profesionalnog boksa za srednju i jugoistočnu Europu.

Ove aktivnosti omogućile su mi brojne i značajne kontakte i suradnju s najvišim društvenim i državnim dužnosnicima. Više puta sam bio na prijemima kod predsjednika Republike g. Stjepana Mesića i Premijera Republike Hrvatske, te se susretao s nizom najviših vladinih članova i državnih dužnosnika.


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.