I hijene se smiju dok ne prevare plijen

1
65

Povod mog javljanja u medije je gnusna laž Enisa Imamovića, koja je izgovorena u parlamentu Srbije, na račun Bošnjaka dijaspore, a na štetu istog Imamovića, namjerno sam rekao i na njegovu štetu, jer ako je isti i jedan od sto od hadžije treba da zna allahovu zapovjed  “kami onom od čijih usta nije rahat njegov brat”
Enise Imamoviću ti nisi onog dana samo lagao već si i bljuvao meso svog brata kojeg si isto vremeno jeo i bljuvao.

Uvijek sam se čudio što naši neprijatelji govore svašta za nas Bošnjake, kad sam vidio tebi Imamoviću kako se ponašaš, pa rekoh, naši neprijatelji grde nas Bosnjake na račun ovakvih izroda koje imamo u našim redovima, žao mi je što jedno grdilo poput vas nosi tako lijepo Bošnjačko prezime, IMAMOVIĆ.

Ovo lijepo prezime, ali grdilo od insana ko je ga nosi bilo je musafir nama Bošnjacima u Bošnjačko Islamskom Kulturnom Centru u NewYorku, i slušajući kako se tuži na diskriminaciju u stranci SDA, i kako je isti za pomirenje i jedinstvenu I.Z. u sjevernom Sandžaku, a znajući za sve njegove bljuvotine prijašnje, napravili smo veliku grešku i sažalili se jednoj ne iskrenoj osobi,koja se hinjski smije kad laže, i tako ga lijepo sreli kako pristoji nama Budalama Bošnjacima, i na kraju mu spemili hediju, koja će ga inshallah podsječati na njegovu laž i munafikluk, do kraja njegovog sramnog života na Dunjaluku, 

Moj zaključak bih bio, da smo mi Bošnjaci uz naš merhamet vrlo NAIVAN narod, a potvrda ovome je naše gostoprimstvo u N.Y. Lisicama poput Imamovića (halali mi lijepo prezime)

Ali šta je ovdje još tragičnije da ovakvim lisicama naš narod u Sandžaku daje pravo da ih predstavlja i to preko 20 godina, i dok hraniš lisicu tolike godine ona će prerasti u Aždahu koja će pokušati da uradi ono što je gore nego da te pojede a to je da unosi fitnu medu Bosnjački korpusom.

Hadži Imamoviću duzan sam ti Avio kartu za prevaru, Bujrum u N.Y. Da platiš za Laž koju si iznio u ime dijaspore Bošnjačke.

Autor: Ismet Pjetrović ispred BKZ, N.Y.


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.