Brajović: Otklon od onih koji tumaraju u 90-im

1
10

10-01-CG-OO SD Bijelo Polje

Bijelo Polje- Socijaldemokrate (SD) su napravile jasan otklon od partija koje i dalje tavore u mraku posljednje decenije prošlog vijeka, tumaraju u devedesetim i najradije bi Crnu Goru vratile u taj period, kazao je lider SD, Ivan Brajović na izbornoj Konvenciji te partije u Bijelom Polju.  

“Iza nas je period u kojem smo radili i postigli puno, ostajući privrženi ključnim socijaldemokratskim principima na čijim osnovama smo pažljivo i posvećeno gradili našu partijsku infrastrukturu”, poručio je Brajović delegatima.

Konvenciji je prisustvovalo 300 delegata, a izabrani su kandidati za Glavni odbor u predostojeći Kongres partije.

Brajović je kazao da je zadovoljan dosadašnjim učinkom partije, i naglasio da moderna socijaldemokratija, zahvaljujući Socijaldemokratama Crne Gore, živi u svim crnogorskim gradovima, kao i da je politika koju vodi SD jasna, stabilna i odgovorna.

On je istakao da je nužno boriti se za razvijenu modernu državu, u kojoj će doći do snažnog ekonomskog i investicionog razvoja, bez nejasnih i dvosmislenih poteza kojima se čuvaju i štite partikularni interesi, a ne interesi Crne Gore. Brajović je poručio da nam trebaju političari koji imaju jasnu viziju, precizne i moderne ciljeve i konkretnu strategiju potrebnu za njihovo ostvarenje, a ne oni koju “prodaju maglu”, i koji su skloni da državni I nacionalni interes podrede nerealnim ambicijama.

“Jaku socijaldemokratiju baštinićemo i u Bijelom Polju, s jasno koncipiranom politikom i na lokalnom nivou, na osnovu čega će nesumnjivo uslijediti zasluženi izborni uspjeh koji će biti utemeljen na ozbiljno osmišljenoj i konciznoj politici i odlukama zasnovanim na unutarpartijskom konsenzusu”, zaključio je Brajović.

Osim Brajovića, Izbornoj konvenciji prisustvovali su i funkcioneri SD-a Vujica Lazović, Damir Šehović, Đorđe Suhih, Goran Petrović, Radoš Šućur i Marija Blagojević.

Izvor: RTCG


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.