Login form protected by Login LockDown.


17. Mart 2015

unnamed

Sandžak PRESS je lansirao svoju prvu aplikaciju za Android operativni sistem. Aplikacija je već ovog trenutka dostupna za preuzimanje sa Google Play-a. Sandžak PRESS je olakšao svim korisnicima Android sistema da budu ekskluzivno obaviješteni na jednostavan, privlačan i svakom pojedincu svojstven način.

Sandžak PRESS, kao najčitaniji sandžački web portal, bilježi konstantnu mjesečnu posjećenost od pola miliona posjeta iz Sandžaka, Balkana i dijaspore od Australije do Kanade.

Sandžak PRESS izvještava iz svakog sandžačkog grada i svake države u svijetu gdje žive Bošnjaci. Sandžak PRESS redovno izvještava i na engleskom i njemačkom jeziku. Putem Sandžak PRESS-a se može gledati Sandžak TV uživo, kao i emisije u produkciji Sandžak MEDIA i prilozi agencije SANA. Sandžak PRESS se bavi svim društvenim, političkim i drugim aktuelnim temama.

Sandžak PRESS nastavlja dalje u borbi za istinu.

Preuzmite APLIKACIJU.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

No more articles