17. Mart 2015

unnamed

Sandžak PRESS je lansirao svoju prvu aplikaciju za Android operativni sistem. Aplikacija je već ovog trenutka dostupna za preuzimanje sa Google Play-a. Sandžak PRESS je olakšao svim korisnicima Android sistema da budu ekskluzivno obaviješteni na jednostavan, privlačan i svakom pojedincu svojstven način.

Sandžak PRESS, kao najčitaniji sandžački web portal, bilježi konstantnu mjesečnu posjećenost od pola miliona posjeta iz Sandžaka, Balkana i dijaspore od Australije do Kanade.

Sandžak PRESS izvještava iz svakog sandžačkog grada i svake države u svijetu gdje žive Bošnjaci. Sandžak PRESS redovno izvještava i na engleskom i njemačkom jeziku. Putem Sandžak PRESS-a se može gledati Sandžak TV uživo, kao i emisije u produkciji Sandžak MEDIA i prilozi agencije SANA. Sandžak PRESS se bavi svim društvenim, političkim i drugim aktuelnim temama.

Sandžak PRESS nastavlja dalje u borbi za istinu.

Preuzmite APLIKACIJU.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles