4. April 2018

Nakon napisa u “Vestima”, ali i u još nekim listovima, o napornom putovanju petoro učenika iz sela Kučin do OŠ “Nikola Tesla” u Pribojskoj Banji, predsednik opštine Priboj Lazar Rvović je izdao nalog vozaču službenog vozila namenjenog službenim putovanjima gradonačelnika da svakog dana decu iz ove škole dovozi od sela do škole i da ih nakon nastave odvozi do njihovih kuća.

Podsećanja radi, petoro učenika su od svojih kuća u selu Kučin morala da pešače šumskim kozjim stazama, da dva puta prelaze prugu, da ih roditelji vode, često sekući led sekirama, čamcima preko jezera Popeć, a na kraju bi morala da promene dva autobuska prevoza kako bi na vreme stigla u školu.

Odlukom predsednika Rvovića, koji je u potpunosti podržan od meštana, njihovim mukama je došao kraj. Ova odluka će važiti dok se vlasti Priboja i Prijepolja ne dogovore o asfaltiranju deonice puta između ove dve opštine u dužini od svega nekoliko stotina metara nakon čega će između ovog sela i gradskih centara biti organizovan i autobuski saobraćaj za učenike.

(Vijesti)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles