30. Septembar 2019

Kapitalni projekti u Rožajama, vrijedni oko 25 miliona eura, obezbijediće kvalitetniji život građanima, ali i uslove za snažnije pokretanje biznisa u ovoj opštini, kazao je premijer Duško Marković na sastanku sa predstavnicima opštine Rožaje.

Na sastanku sa predsjednikom Opštine Ejupom Nurkovićem, predsjednikom SO Almirom Avdićem i sekretarom za planiranje i uređenje prostora Rusmirom Džudževićem, Marković je čestitao predstojeći Dan opštine i iskazao zadovoljstvo dobrom dinamikom realizacije započetih projekata – vodovoda, gradske tržnice, puta Rožaje – Štedim, vrtića, uređenja rječnog korita Ibra i izgradnje gradskih ulica.

Zajednički je konstatovan značaj izgradnje ski centra Hajla – Štedim i ocijenjeno da će ono biti generator privrednog razvoja Rožaja.

“Želimo da zahvalimo na posvećenosti Vlade Sjeveru. Vlada daje doprinos i jak akcenat razvoju Sjevera“, kazao je predsjednik SO Rožaje.

Na sastanku je razgovarano i o načinima za dalje jačanje stabilnosti lokalnih javnih finansija, racionalizaciji javne uprave i povećanju njene efikasnosti kao i o drugim preduslovima važnim za privlačenje investicija i otvaranje novih radnih mjesta.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles