25. Juli 2017

,Фотографија корисника SNS Prijepolje

Danas je firma „Svetlomatik“ iz Užica počela radove na izradi svetlosne signalizacije na raskrsnici kod novog mosta u ulici Sandžačkih brigada.Na samom početku radova radnike obišli članica OPŠTINSKOG VEĆA Mirjana Bojović i član OOSns -a u Prijepolju Matija Šljukić

Prema rečima izvođača, radovi vredni oko 1.700.000,00 dinara, obuhvatiće postavljanje podzemnih instalacija i montažu stubova za sedam svetlosnih uređaja. Prema ugovoru planirano je da budu završeni za 15 radnih dana.

„U ovoj fazi mi ćemo semaforizovati ovu raskrsnicu i povezati je sa ulicom Nijazije Musabegovića, kaže Zoran Žunić, vlasnik firme „Svetlomatik“ sa kojim je lokalna samouprava potpisala ugovor o navedenim radovima.

U drugoj fazi radova, ističe Žunić, biće izvršena rekonstrukcija postojećih semafora i signalno povezivanje semafora na raskrsnicama Vakuf – novi most, koje bi funkcionisale kao jedna raskrsnica.

Za ove radove u toku je izrada projekta i biće predmet novog tendera.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles