18. Novembar 2019

Priboj – Opštini Priboj dodeljen je paket podrške za unapređenje funkcije upravljanje ljudskim resursima u okviru druge faze zajedničkog projekta Evropske unije i Saveta Evrope “Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi”, navodi se na sajtu opštine.

Projekt sprovodi Savet Evrope u saradnji sa projektnim partnerima – Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i Stalnom konferencijom gradova i opština.

Opština Priboj je tako izabrana da učestvuje u implementaciji paketa podrške u cilju daljeg razvoja funkcije upravljanja ljudskim resursima na lokalnom nivou. Planirano je da podrška implementaciji paketa traje od novembra 2019. do marta 2021. godine.

Realizacijom druge faze zajedničkog projekta Evropske unije i Saveta Evrope “Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi” očekuje se dalji razvoj funkcionalnih i modernih instrumenta upravljanja ljudskim resursima u opštini Priboj.

Potpisivanje Memoranduma o razumevanju između 50 izabranih lokalnih samouprava, koje će učestvovati u primeni paketa podrške, Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i Saveta Evrope, održaće se 11. decembra u Beogradu na Skupštini Stalne konferencije gradova i opština.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles