31. Mart 2018

Početak uskršnjeg školskog raspusta, a za mnoge i poslednji radni dan u ovoj nedelji pred nastupajuće praznike, doneće pojačan saobraćaj. Osetno veći broj vozila očekuje se na auto-putevima, ali i na pojedinim graničnim prelazima sa Hrvatskom, Mađarskom, Bosnom i Herecegovinom i Crnom Gorom.

Sa mađarske strane na prelazu Reske, integrisanom prelazima Horgoš dva i Bačkim vinogradima putnici čekaju se oko sat vremena da bi izašli iz susedne zemlje, javlja dopisnik RTS-a. Na najfrekventnijem prelazu sa Mađarskom, na Horgošu jedan, na ulazu u zemlju vozila se zadržavaju oko pola sata. Lepo vreme i suvi kolovozi doprinose dobroj prohodnosti puteva.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP “Putevi Srbije”, nema zadržavanja na naplatnim stanicama. Prema podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Pred praznik dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulaznim i izlaznim putničkim terminalima, uglavnom sa Mađarske i Hrvatske strane, kada zadržavanja postaju duža od uobičajenih.

RTS;Tanjug

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles