12. Oktobar 2011

Novi Pazar – Na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru danas, 10.10.2011. godine, je održana međunarodna konferencija AGROBIZ 2011. Organizatori su Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru u saradnji sa Fakultetom za menadžment iz Berana.

Konferencija je organizovana u okviru projekta “Bolja saradnja za bolju budućnost” finansiranog od strane Delegacija Evropske Unije u Republici Srbiji i Republici Crnoj Gori. Učešće je uzelo preko osamdeset autora sa nešto više od četrdeset radova na temu agrobiznisa.

Kako ističu organizatori, cilj konferencije je razvoj i unapređenje agrobiznisa u regionu. Otvaranju konferencije prisustvovao je veliki broj učesnika, profesora i studenata. Konferenciju je svečano otvorio i pozdravnu riječ uputio rukovodilac Departmana za ekonomske nauke, prof.dr. Bećir Kalač. Na plenarnoj sesiji prisutni su imali priliku čuti radove prof.dr. Radmila Todosijevića, prof.dr. Bećira Kalača i prof.dr. Mehmeda Mete.

Izvor: Uninp.Edu.rs

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles