19. Maj 2018

Komisija za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama održala je „Dan otvorenih vrata“, na kojem su se zainteresovani mogli informisati o načinu i kriterijumima učešća na Javnom konkursu za raspodjelu sredstava namijenjenim organizacijama čije je sjedište u Beranama.

Komisija je početkom maja raspisala Javni konkurs za raspodjelu 30.000 eura, a zahtjevi i projekti, sa potrebnom dokumentacijom podnose se do 9. juna.

Minimalan iznos sredstava koji se dodjeljuje za projekat nevladinoj organizaciji, ne može biti manji od 50 odsto od traženog iznosa za finansiranje odobrenog projekta, dok maksimalan iznos dodijeljenih sredstava, ne može iznositi više od 20 odsto od ukupnog iznosa predviđenog Budžetom za finansiranje projekata nevladinih organizacija .

Sastanku su prisustvovali predstavnici Komisije Zoran Jojić i Vida Ivanović, predstavnica opštinskog Savjeta za saradnju sa NVO Nada Labudović – Softić,  samostalni savjetnik za saradnju sa NVO Remzija Ramusović, kao i predstavnici desetak nevladinih organizacija iz našeg grada.

(radio berane)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles