4. August 2011

BiH – I dok u Srbiji vlada velika euforija oko toga da li će Dino Merlin održati jedan ili tri koncerta i koliko je para dobio za nastup, 2001. godine pjevač nije štedio na riječima kada je govorio o istim tim Srbima. Nazivao je Srbe bolesnom nacijom, obećao je da će održati koncert samo kada u Beogradu počnu da padaju granate.

Na pitanje novinara, da li bi i pod kojim uslovima održao koncert u Beogradu? Dino je odgovorio:

“Moram da budem iskren i da kažem da to nije tako jednostavno pitanje. Dopalo se nekom ili ne, postoje razlozi zbog kojih bih ja možda trebao da odem u Beograd, jer ja nisam od onih koji sve stavljaju u isti tor. Ja pišem pjesme, i postoje uslovi pod kojima bih otišao u Beograd. Srbi bi brzim koracima trebalo da postanu Nemci, trebao bi da se pojavi srpski Willy Brandt, trebali bi da uzmui lijekove za svoje bolesti, jer evidentno su bolesni. Većna je bolesna i to je jedan od razloga zbog kojih bi trebao da odem u Beograd. Jer, bolesnici se obilaze. Drugi razlog je da kao žrtva imam pravo na prvi korak. Kad je počelo bombardovanje Sarajeva i kad me je Nele Karajlić zvao na veliki miting mira u Beogradu, ja sam rekao da ću doći tamo kad budu padale granate.”

Izvor: DinoMerlin.com

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles