BDZ predala listu Muamer Zukorlić za pomirenje

25
6

fb1

Lista “Muamer Zukorlić – Bosnjačka demokratska zajednica sandžaka ” predala je danas listu kandidata za narodne poslanike, na vanrednim izborima koji ce se održati 24. aprila ove godine.

Lista administrativno nosi naziv “Muamer Zukorlic Bosnjačka demokratska zajednica Sandžaka, dok će parola na predstojećoj kampanji glasiti: Muamer Zukorlić za pomirenje.

Lista nosi naziv “Muamer Zukorlic Bosnjačka demokratska zajednica Sandžaka.

Ova lista na ovim izborima ce nastupiti pod sloganom za pomorenje – istice Fehratović.

Kaze da je ideja ove liste predvođena Muamerom Zokrlićem pokazala kroz protekle 23 godine djelovanja, svojim angažmanom i društvenom djelatnošću pokazao da ima kapacitet da ovo društvo izvede na put koji je, kako je istakao, jedino moguć a koji ce donijeti boljitak i on nema alternativu.

“Ova ideja donijeće sigurnu budućnost ne samo narodima u Srbiji nego na cijelom Balkanu, a to je ideja pomirenja- naglašava Fehratović.

Do sada smo imali priče o dijalogu i pokretanju dijaloga među bošnjačkim i srbijanskim narodima a ovaj put idemo korak dalje i promovišemo ideju pomirenja među narodima Balkana.

” Vjerujemo da nas nosilac liste uvaženi Muamer Zukorlić ima snage i kapaciteta ima povjerenja građana i to je dokazano sa ovih 15 000 potpisa koji nisu samo Bosnjaci , vec i Albanci i Srbi i Romi- navodi Fehratović

On se zahvalio svima koji su dali podrsku ovoj listi.

Politika koju nudi ova lista predvođena Muamerom Zukorlićem vodiće novu politiku koja se neće zasnivati na praznim teorijama i obećanjima, vec politiku koja ce se teljiti na suštinskim i moralnim načelima na duhovnim načelima i politiku koja ce osigurati socijalnu sigurnost,  ravnopravnost i sve ono što ce osigurati put u Evropsku uniju – kazao je Fehratović novinarima u RIK-u.

Proglašenje liste Muamer Zukorlić Bosnjačka demokratska zajednica Sandžaka očekuje se sutra ujutro.

IMG_1700 IMG_1710 IMG_1692 IMG_1690 IMG_1679 IMG_1640 IMG_1636 IMG_1623

fb2

b2c57d0117b668779c23cfaa11b729e8f0b348a886bfd7d97abe32c0a1147d3b


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

25 KOMENTARI

   • Beograd vec i jeste na vodi Morgene, na Dunavu, na adi. na Savi, na Uscu, adi huji, na vise od 10 beogradskih malih jezera 😉

    0

    0
   • Hvala na informaciji milice. Nego kad si tako upoznata sa beogradom de mi prenesi utiske sa doceka princa carlsa. 🙂 Kako bi? Jesi mahala britanskom zastavom? 🙂

    0

    0
 1. Bujrum i glasajte♤♤♤♤♤♤
  Dijaspora moze takodje da isloristi svojw pravo i da glasa…
  Prijavom za glasanje i kopijom pasosa putem poste ili e-mail u Srpakim konzulatom do 2 Aprila 2016.
  Ja licno znam da cu se prijaviti u Srpski Konzulat Zürich i prosetati 24.Aprila do Srpskog konzulata i iskoristi prvi put moje pravo glasanja.

  0

  0
 2. Evo koliko košta poslanički mandat i koliko stranke dobijaju novca.

  Političke stranke koje su ušle u nov saziv Skupštine dobiće oko 2,6 miliona dinara po poslaničkoj stolici iz budžeta Republike Srbije.

  Novac iz budžeta za izborne kampanje raspoređuje se tako što se, od ukupne sume, 20 odsto (160,5 miliona dinara) podeli na jednake delove svim strankama čije izborne liste odobri RIK, a preostalih 80 odsto (641,9 miliona dinara) raspoređuje se proporcionalno osvojenim mandatima.

  Stranke koje nisu prešle cenzus neće dobiti sredstva iz budžeta koja će delom pokriti troškove izborne kampanje…..

  Član 81:

  „U raspodeli mandata učestvuju samo izborne liste koje su dobile najmanje 5% glasova od ukupnog broja glasova birača koji su glasali u izbornoj jedinici.

  Političke stranke nacionalnih manjina i koalicije političkih stranaka nacionalnih manjina učestvuju u raspodeli mandata i kad su dobile manje od 5% glasova od ukupnog broja birača koji su glasali.

  Ipak, partije koje napuštaju parlament, dobijaju””””””“utešnu nagradu””””””. Njima će leći na račun do 10. aprila redovan martovski obračun, namenjen redovnom radu parlamentarnih stranaka.

  0

  0
 3. Aferim i/ili čestitam!
  Ne vidim ko drugi može da pokrene proces pomirenja naroda Balkana ako se zna činjenica da su svih pet balkanskih naroda autohtoni: Srbi, Albanci, Bošnjaci, Crnogorci i Makedonci, svoji na svome i da ih “dele” dve religije: islam i pravoslavlje, podeljenih u šest državica: Srbija, Albanija, B i H, Kosovo, Crna Gora i Makedonija.
  Ako i kada dođe do pomirenja, odnosno tolerancije između islama i pravoslavlja, automatski će doći do pomirenja i tolerancije između svih naroda u svim balkanskim državicama.
  Da, državice zasebno (svaka vaška obaška) ali zajedno, izuzetno atraktivna evropska turistička destinacija koja treba da specijalizira zdravstveni turizam i lečenje od jedne od najvećih pošasti razvijenog sveta, Amerike, Kanade, Evrope, Emirata i drugih bogatih arapskih zemalja – prekomerne gojaznosti i škembavosti.
  Taj i takav turistički region nema šta nema: more Crne Gore i Albanije, banje Srbije, B i H, planine Srbije, B i H, Kosova, Crne Gore…jezera Makedonije…raj za penzionere pomenutih zemlja za duži boravak, jer, nažalost, Bliski istok i sever Afrike su turistički gotovo mrtvi.
  I sve to mora da počne iz Pazara i da se Pazar i Sandžak pozicioniraju kao centar znanja i tehnologije, sa svojim Rebronjinim Balkanskim Kulinarskim Institutom.
  Malo li je?
  Kad ako ne sad?
  Bujrum, promenite aktuelnu lokalnu štetočinsku, nekompetentnu lopovsku vlast pa će sve, ako Bog da biti tako.

  0

  0
 4. Mislim da se ni jedan insan nije obradovao kao ja kada sam pročitao da se naš dragi brat odlučio za politiku. Sa pozicije političara on mnogo više može da nam pomogne, pomagao je on i sa pozicije muftije ali ovo je pravo.
  Ja i moja sva familija ( a vjerujte ima nas povelik broj) glasamo za našeg Muamera Zukorlića.

  0

  0
 5. za ujedinjenje nase brace za bolji zivot zajedno u bolju budocnost zajedno u borbu za buducnost nase dece zajedno u borbu protiv korupcije bandi kriminala za islamsku zajednicu za novi pocetak ::: SVI SU IMALI PRILIKU I SVI SU NAS LAGALI KRALI VARALI KORISTILI I UNISTILI RED JE DA GLASAMO ZA MUFTIJU I PRUZIMO MU PRILIKU DA SE DOKAZE I POKAZE A KOLIKO MI ZNAMO ON JE SAM USPEO DA URADI VISE ZA SANDZAK BOSNJAKE NOVI PAZAR NEGOLI CELA DRZAVA I SVI PRETHODNICI PA SAM SIGURAN DA CE UZ MUFTIJU BITI SAMO BOLJE

  0

  0
 6. idemo u novi pocetak GLASAJMO ZA MUFTIJU TO JE GLAS ZA BOLJU I SIGURNIJU BUDUCNOST GLAS PROTIV KORUPCIJE BANDI KRIMINALA GLAS ZA PRAVDU ISTINU

  0

  0

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.