25. Decembar 2019

Aninimni privrednik koji živi i radi u Turskoj, čovek iz naših krajeva obezbedio je novac za kupovinu 50 laptop računara. Na inicijativu Grada Novog Pazara ovi pokloni uručeni su svim seoskim školama u Novom Pazaru.

Vredna donacija privrednika koji živi i radi u Turskoj, čoveka iz naših krajeva, uručena je,na inicijativu Grada Novog Pazara seoskim školama. Poklone su dobila sva izdvojena odeljenja seoskih osnovnih škola, a danas je gradska delegacija posetila istureno odeljenje OŠ „Halifa Bin Zaid Al Nahjan“ u Sebečevu Laptop računari će, osim učenicima – za usvajanje gradiva, mnogo značiti i samim nastavnicima, naročito zbog, kako su rekli, obaveze vođenja elektronskih dnevnika.
Delegacija Grada Novog Pazara posetila je i učenike isturenog odeljenja OŠ „Dositej Obradović“ u Osaonici. Direktor ove škole Omer Šahović ističe da je donacija od velikog značaja, jer će sada sva izdvojena školska mesta imati računare.

Pomoćnik gradonačelnika Enes Buhić ističe da je ova donacija vredna 20.000 evra značajna  prvenstveno za decu.

“Donacija u vrednosti od oko 20 000 eura je izuzetno značajna jer će, kako smo i želeli, deci olakšati proces upoznavanja sa određenim obrazovnim sadržajima“, kazao je Buhić.

Članica Gradskog veća Ulfeta Demčović kaže da se lokalna samopuprva trudi da najmlađima obezbedi uslove za sticanje znanja i kvalitetno obrazovanje.

„Tokom poslednje četiri godine nagradili smo veliki broj najboljih učenika i nastavnika. Cilj nam je da najmlađima obezbedimo uslove za sticanje znanja i kvalitetno obrazovanje, jer grad se ponosi uspesima mladih generacija“, rekla je Demčović

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles