27. Juni 2011

Sjeverni Sandžak – Istraživački tim Sandžak PRESS-a ekskluzivno otkriva da iza stranice Sandžak Live stoji Liberalna demokratska partija Čedomira Jovanovića.

Sandžak Live-om se upravlja iz Sarajeva, a njegovi moderatori su bliski saradnici Kenana Hajdarevića, čalnovi LDP-a rodom iz Priboja.

Sandžak Live je osnovan početkom prošle godine. Politika Sandžak Live-a se svodi na to da se radi o objektivnom mediju koji izvještava o svima jednako.

Međutim, da se primjetiti da se na tom sajtu ne objavljaju na primjer saopćenja Islamske zajednice u Srbiji protiv LDP-a kao i svi drugi napadi i optužne na račun LDP-a.

Također se da primjetiti da se na tom sajtu često raspisuju ankete o tome ko ima najveći uticaj u Snadžaku ili koja je partija najjača u Sandžaku i da LDP – Čedomir Jovanović uvijek osvaja treće mjesto iako je opće poznato da LDP nema nikakav uticaj u Sandžaku.

Istraživački tim Sandžak PRESS-a razrješava još jednu misteriju.

Izvor: SandzakPRESS.net

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles