24. Maj 2017

Kompanija „Čelebić“ iz Podgorice obezbijedila je i dopremila u Rožaje kompletan materijal za obnovu krova i dotrajalih zidova kuće petočlane porodice Murić iz Besnika.

Nemoguće je riječima opisati nevjericu u radost u pogledima Murića kada je iz Podgorice stigao materijal koji obećava novi topli dom i prvu zimu bez prokišnjavanja krova i mokrih zidova u prostorijama u kojima spavaju djeca.

„Veliki je Bog i sve vidi. Neka svu ovu dobrotu, kojoj se u životu nismo nadali, nadoknadi vlasniku i rukovodstvu „Čelebić“ kompanije“, bilo je jedino što je uspjela da kaže majka Sadija Murić pri tom čvrsto grleći svoju djecu.

„Dawa grupa“ iz Luksemburga je obezbijedila novac za majstore koji će raditi na obnovi kuće, a naš stalni donator i dobrotvor Baranin Sadik Arap koji živi u Francuskoj laminat i potrebne stvari za kuću.

Ovakve priče me uvijek podsjete da u ovom ludom vremenu još ima ljudi u kojima živi dobrota. Oni su ti koji daju nadu i ovim siromašnim porodicama i meni i društvu u cjelini. Nadu da još uvijek imamo za šta da se borimo i da može biti bolje. Ako samo tračak sreće i molitvi Murića stignu njihove dobrotvore, biće dovoljno da ih sačuva od nekih životnih udesa. Humanitarana organizacija Rožaje je neizmjerno zhavlana „Čelebić“ kompaniji i ostalim dobročiniteljima o kojima ćemo tokom procesa obnove kuće obavještavati javnost.

Posebnu zahvalnost dugujemo vlasniku „Čelebić kompanije“ Tomislavu Čelebiću, kao i PR menadžerki Maji Krstajić Radoman.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

No more articles