6. Juni 2018

Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru organizira pripremnu nastavu za upis studenata na Departmanu za umjetnost. Pripremna nastava trajat će do 28. juna. Cilj je pomoći budućim studentima u pripremi za prijemni ispit kao i za prvu akademsku godinu na svim studijskim programima.

Jasmina Nikšić, PR UNINP-a je kazala:“Časove pripremne nastave držat će naši asistenti na Departmanu umjetnosti, svakog utorka i četvrtka u periodu od 14h do 16h. Ova nastava kao što se godinama unazad pokazalo jeste veoma korisna za sve ne koji se žele usmjeriti ka umjetnosti gdje će se držati časovi crtanja i slikanja.“

Svi zainteresirani za Departman umjetnosti su dobrodošli, a pripremna nastava je besplatna.   Istovremeno PR Univerziteta najavila junski upisni rok, prijava na konkurs počinje u ponedjeljak za osnovne akademske studije.

„Predaja dokumentacije počinje 11. juna, a trajat će do 6. jula, 7. jula biće organizirani prijemni ispiti a potom upis primljenih kandidata obavit će se u periodu od 9. do 14. juna. Potrebno je dostaviti: svjedočanstva o završene četiri godine srednje škole, diplomu i izvod iz matične knjige rođenih. Svaki srednjoškolac će prilikom dolaska na IUNP dobiti informator kako bi se informirao o informacijama Departmana kojeg žele upisati.“

Sve dodatne informacije mogu dobiti od ponedjeljka na info štandu koji će biti postavljen u okviru Univerziteta, putem broja telefona, web stranice i društvenih mreža Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru.

izvor: SANA

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles