13. Oktobar 2017

Razvojni program Evropski PROGRES je za učenike novopazarskih srednjih škola otvorio likovni nagradni konkurs na temu “Moj omiljeni evropski projekat”, čiji je cilj da se podstakne kreativno stvaralaštvo među omladinom na jugu zemlje.

Osim učenika iz Novog Pazara na ovaj konkurs mogu da se prijave i učenici iz još 33 opštine jugoistočne i jugozapadne Srbije.

“Mladi će na ovaj način saznati više o podršci koje EU i Vlada Švajcarske pružaju društvenom i ekonomskom razvoju opština na jugoistoku i jugozapadu, a istovremeno pruža im se prilika da budu deo pozitvnih promena u svojim sredinama”, navodi se u saopštenju PROGRESa.

Najbolji radovi, koje bude odabrao stručni žiri, naći će se na stranicama kalendara Evropskog PROGRESa za 2018. godinu, a autori odabranih radova biće nagrađeni laptop i tablet računarima i mobilnim telefonima.

Škola koja bude proglašena za najbolju na osnovu angažovanja i predanosti u organizaciji takmičenja i poseta projektima, kao nagradu će dobiti laptop i projektor.

Konkurs je otvoren do 15. novembra 2017. godine, a proglašenje pobednika, dodela nagrada i promocija kalendara biće organizovani u decembru.

(r100+)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

No more articles