2. Maj 2018

 Foto Arhiva V.N.

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa Almirom Tandirom iz Sjenice na osnovu kojeg je osuđen na četiri godine zatvora zbog dilovanja marihuane.

On je pred tužiocem priznao da je 29. aprila prodao gram marihuane H.B. iz Sjenice za 1.000 dinara i da je 395 grama te droge sakrivao u napuštenom objektu u toj opštini radi dalje prodaje.

Tandir je priznao i da je tog dana u pomoćnom objektu, koji se nalazi u sklopu njegove porodične kuće, omogućio trojici Sjeničana da konzumiraju opojnu drogu.

Portparol tužilaštva Asmir Mehović kazao je da je za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga Tandir osuđen na tri godine i šest meseci zatvora, dok je za omogućavanje drugim licima uživanje opojnih droga na devet meseci nakon čega mu je izrečena jedinstvena kazna zatvora u trajanju od četiri godine.

Sporazum o priznanju krivičnog dela prihvatio je i Viši sud tako da je presuda postala pravosnažna pa će Tandir biti upućen na izdržavanje kazne.

(Novosti)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles