9. August 2017

U Novom Pazaru od 18. Do 22. avgusta Ljetnji vašar. Traju pripreme, interesiranje veliko, a radno vrijeme, zbog vrućina produženo do 22 sata.

I ove godine svoje proizvode po pristupačnim cijenama ponudiće privrednici iz Novog Pazara na Ljetnjem vašaru u SSU Pendik. Edis Halković ispred ove institucije kaže da su pripreme za ovaj događaj u toku, te da se nada da će biti uspješan kao i do sada.

“Veliki broj stranaca je u Novom Pazaru, ali i roditelji mogu na ovom vašaru po pristupačnim cenama da spreme svoju djecu za školu, te se očekuje veliki broj građana, koji će posjetiti ovaj događaj. Cilj ovog događaja je da se olakša i privrednicima da brže dođu do kupaca, a građanima da se snabdeju potrebnim proizvodima po nižim cijenama”, kaže Halković.

Prijave za učešće na Ljetnjem vašaru su u toku i mogu se prijaviti sva pravna lica. Cena zakupa je 18 evra sa PDV-om. Zbog visokih temperatura radno vreme vašara biće od 10 do 22 sata.

SANA

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

No more articles