6. Februar 2018

Slikovni rezultat za Slomila nogu

Danijela Trailović (40), iz sela Donja Bela Reka, koja je preminula od komplikacija nakon preloma noge, umrla je od sepse – pokazala je obdukcija.

Porodica je optužila lekare u Kragujevcu da su krivi za njenu smrt jer joj zavoj na rani, nastaloj prilikom pada u Novom Pazaru, nisu menjali nedelju dana.

Danijela je pala u Novom Pazaru. Odmah je prebačena u KBC Kragujevca i utvrđeno je da je slomila desnu butnu kost, kao i da je imala posekotinu iznad kolena, priča njen muž Novica.

Danijelin otac Mile Ilić kaže da njegovoj ćerki zavoj u Kragujevcu nisu menjali nedelju dana. Zato je, misli, rana zagnojila i stanje joj se pogoršalo.

Operisali su je u Kragujevcu, ali su joj tada posekli i tkivo kod kolena, gotovo do kostiju, posle čega su je vratili u Bor. Iz Bora su je uputili u KBC Niš, odatle na beogradsku VMA, ali su je odatle vratili za Bor.

Majka Vera kaže da se Danijelino stanje naglo pogoršalo, pa su je iz Bora opet poslali za Beograd, ovaj put u KBC, gde je i preminula.

(istmedia)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles