Pribojski odbornici sutra o rebalansu budžeta za 2019. i prijedlogu budžeta za 2020.

0
3

Rezultat slika za Priboj

Priboj – Skupština opštine Priboj, 23. po redu u ovoj godini , održaće se sutra 26. decembra, a predsjednik lokalnog parlamenta Boris Mrdović, predložio je dnevni red sa 28 tačaka.

Odbornici će sutra razmatrati predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o budžetu za 2019. a odmah potom i predlog odluke o budžetu za 2020. godinu.

Takođe, na dnevnom redu će se naći i predlog odluke o izmenama i dopunama Poslovnika Skupštine opštine Priboj, predlog Odluke o boravišnoj taksi kao i predlog odluke o prijavljivanju i upravljanju privatnim interesima javnih funkcionera u postupku donošenja opštih akata.

Odbornici će raspravljati o određivanju subjekta za proizvodnju i isporuku toplotne energije u kotlarnici izgrađenoj na KP 18282 KO Priboj, utvrđivanju visine stope poreza na imovinu, izmeni Odluke o lokalnim komunalnim taksama, o finansijskoj podršci porodici sa decom.

Dnevnim redom je predviđeno davanje saglasnosti na Programe rada JP za uređenje građevinskog zemljišta i razvoj za 2020. godinu, JKP “Usluga“, JP “Toplana“, Regionalne sanitarne deponije „Banjica“, Gradske biblioteke, Centra za socijalni rad, ustanove za fizičku kulturu “Sportski centar“, Zavičajnog muzeja, Turističke organizacije i Doma kulture “Pivo Karamatijević”.

Takođe, pred odbornicima će se naći predlog kadrovskog plana Opštinske uprave Priboj za 2020. godinu, predlog Etičkog kodeksa funkcionera lokalne samouprave, predlog odluke o otuđenju nepokretnosti iz javne svojine opštine Priboj.

Odbornici će doneti rešenje o dopuni rešenja o postavljenju komandanta, zamenika, načelnika i članova opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Priboj, kao i rešenja o razrešenju vršioca dužnosti direktora Turističke organizacije Priboj. Odmah nakon ove tačke odbornici će doneti rešenje o imenovanju vršioca dužnosti direktora Turističke organizacije Priboj. Isti postupak biće sproveden i kada je reč o razrešenju i imenovanju vršioca dužnosti direktora Ustanove za fizičku kulturu “Sportski centar Priboj”.

Sednica je zakazana za 10 sati i održaće se u Maloj sali Doma kulture “Pivo Karamatijević”.


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.