Pljevlja: Raspisan javni poziv za adaptaciju višenamjenske dvorane u Domu kulture

0
21

thumbPljevlja – U toku je prikupljanje ponuda za adaptaciju višenamjenske dvorane  u Domu kulture. U adaptaciju, između ostalih radova, ulazi i instalacija protivpožarnog sistema, a predračunska vrijednost radova je sto dvije hiljade eura.

Opština Pljevlja, Direkcija za izgradnju i investicije,  u saradnji sa Ministarstvom finansija, Urave za javne nabavke raspisala je Javni poziv za Adaptaciju višenamjenske dvorane i zajedničkih sadržaja  u Domu kulture. Kako smo saznali od Blaža Šubarića, službenika za javne nabavke, radovi obuhvataju: pripremne radove za instalaciju splinkera- protivpožarnog sistema, instalaciju splinkera, elektroinstalacije jake struje, prepravke postojeće glavne razvodne table i zamjena opreme na tabli, prepravka u dijelu postojećih elektroinstalacija, televizijsku  i instalaciju video-nadzora i građevinsko-zanatske radove na obradi plafona.

Predračunska vrijednost radova je nešto preko sto hiljada eura, a otvaranje ponuda obaviće se 31. oktobra.

Šubarić nam je rekao da je šoping metodom završena nabavka sadnica voća za jesenju sadnju. U toku je potpisivanje ugovora sa ponuđačom Ekoplantom iz Podgorice, a rok isporuke sadnica je 5. novembar. Nabavljeno je  9 400 komada sadnica šljiva, 1 200 komada jabuka i 620 sadnica krušaka. Opština učestvuje sa 40 posto u cijeni sadnice što u ukupnoj  sumi  iznosi oko 10 hiljada eura, a ostatak cijene od 60 posto plaćaće poljoprivrednici  Prije preuzimanja sadnica na žiro račun prodavca.

Šoping metodom se po treći put  ponavlja oglas za nabavku pogrebnog vozila za potrebe preduzeća Komunalne usluge, traži se kombi vozilo planirane vrijednosti 18 hiljada eura, a otvaranje ponuda obaviće se 29. oktobra.

Šubarić dodaje da je šoping metodom raspisana nabavka Razne kompjuterske opreme odnosno Sistema UPS 24 kilowata (sistem neprekidnog napajanja), sa ili bez eksternih baterija, sa uključenom ugradnjom i instalacijom. Predviđena vrijednost nabavke je 13 000 eura, a otvaranje ponuda je takođe 29. oktobra. Ova oprema se nabavlja zbog čestih  nestanaka struje da  bi se spriječilo kvarenje uređaja.

(Pvportal)


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.