PEROVIĆ: Fejziću i crnogorskim Bošnjacima glave ne bi bile na ramenu da ih nije spasio LSCG

4

SlavkoPerovic41Crna Gora, Rožaje – Lider obnovljenog Liberalnog Saveza Crne Gore Slavko Perović reagovao je na svom blogu povodom jučerašnje izjave reisa Rifata Fejzića da su Bošnjaci i Turci braća, navodeći da prvi čovjek Islamske zajednice falsifikuje istorijsku istinu. Perović tvrdi da je svojim političkim djelovanjem spasio glave Fejziću i crnogorskim Bošnjacima a da sum u oni vratili izdajom.

– Vrhovni islamski sveštenik u Crnoj Gori (reis), Fejzić odgovorio je na moje reagovanje povodom iftara, (svečana vjerska večera), kojom prilikom je dao nečuveno sramotnu izjavu: kako su crnogorski Bošnjaci i Turci – rođena braća! Sa ovakvom izjavom reis Fejzić namjerno falsifikuje očiglednu istorijski istinu: da su Fejzićevi preci, punih 500 godina, bili tursko roblje, i da su nasilno primili islam, kojem i danas žele da pripadaju, kako reklamira Fejzić, što je njihovo pravo, ali, čijim se posredstvom, nikako ne smije kriti i predati zaboravu očigledna istina da se , skoro čitavi Balkan, osim svetog grada Dubrovnika i svete Podlovćenske Crne Gore, nalazio vjekovima pod turskom okupacijom!, napisao je Perović je na svom blogu.

Podsjećam reisa Fejzića da ni njemu, ni svim crnogorskim Bošnjacima, glave ne bi bile na ramenu da ih nije spasio Slavko Perović, i sveti LSCG, poručio je Perović reagujući na Fejzićevo pitanje da li je on muslimane iskreno branio početkom 90-ih godina, kada je i on bio na političkoj sceni, ili je to radio da bi pridobio njihovu ljubav, kako bi im utjerao hrišćanstvo.

– Kako je to vraćeno LSCG-u i meni, reise? Sveukupnom teškom i sramotnom izdajom bošnjačke manjine mene lično i LSCG, i bošnjačkom totalnom svrstavanju pod šinjel krvnika im, Mila Đukanovića, čija je namjera bila , sa ostalom njegovom bratijom, da ih vječno, istrijebljenjem, skloni sa ovih teritorija, tvrdi Perović.

Đe je, u takvom sramotnom bošnjačkom postupku Alah? A đe je, reise, islam? U tajnim i javnim bankama mafijaškog klana Đukanović. Isti odnos imam prema svim postojećim vjerama u Crnoj Gori- jedini Isus, i jedini Alah, reise, za njih je bog jedini Milo Đukanović, a oni takvi “vjernici”.

Sva Crna Gora je dokaz, o Bosni da i ne govorim, da su njihovi stanovnice i stanovnici ispunjeni sa po stotinama naprava koje oni lažno nazivaju – srcima, navodi Perović.

,, Jeste reise, prađedovska vjera svih nas bijaše katolička! A ja sam prvi koji obnarodova tu očiglednu, i hiljadama puta dokazanu istinu. Reise Fejziću, tvoja islamska i moja pravoslavna relegija su okupatorske, Fejziću! Znaš ti to odlično, ali se sa tvojom okupatorskom religijom ponosiš. A ja se od one, koju je donijela okupatorska vojska Nemanje – stidim.

Onu katoličku, koju su donijeli Vojislavljevići, pa je trajala sve do kraja Balšića, sa njom se, reise, ponosim. Na isti način se odnosim i prema onom pravoslavlju koje je pronosila Sveta autokefalana crnogorska pravoslavna crkva, a ja tu crkvu obnovio, ali je ona završila na mafijaškom računu klana Đukanović, kako bi bila ponovo ubijena! I da ti kažem reise Fejziću, da ne bi bilo nikakve, takozvane, zabune : i katoličanstvo je, na ove prostore, došlo kao okupatorska religija! Tačka.

Perović je istovremeno poručio Fejziću da ne govori istinu kada kaže da svaki čovjek može da ima samo jedan jedini identiet- da je čovjek! Marko Miljanov je to genijalno definisao: čoek je onaj ko drugoga štiti od zla u sebi samome.

Piše li ti ovo u Kuranu, reise? Čoek koji posta čoek, može da ima brojne karakteristike, a jedna tvoja je zaprepašćujuća- ponosiš se što si sveštenik očigledne okupatorske religije, koja ti je porobila narod, i u ropstvu ga držala pet vjekova.Reise, ti ne služiš Alahu, nego religiji nekadašnjeg okupatora, a posredstvo nje si dobio i bankovne račune? Nijesi ti brat sa Turcima, niti to možeš ikad biti, nego si ti brat rođeni sa Amfilohijem, Mihailom i nadbiskupom kotorskim, a brat rođeni bio ti je i pokojni Branko Sbutega. Svi se vi, samo za naivne, razlikujete po vjerskim odeždama koje nosite, piše Perović.

Perović je naveo da reis ne govori istinu o navodnom genocidu nad Plavljanima i Gusinjanima, 1912 – 1913-te godine, navodeći da namjerno izbjegava istinu da je Turska radila permanentne genocide na svim teritorijama koje je okupirala, pa je tako urađen i najstrašniji genocid na teritoriji nekadašnje Srbije, ali je rađen i na svakom dijelu okupirane Crne Gore, pa je tvojim precima na taj način, krvlju, ućeran u glave – islam!

– Shvataš li da ste rezultatom dva balkanska rata dobili slobodu. Ko ste bili? U vjerskom smislu – Turci! U prevodu – okupatori vjekovni! I ti se čudiš Plavljanskogusinjskim događajima, ko ih zaustavi? Kralj Nikola! Ponovi li se nešto slično iđe drugo u novooslobođenim krajevima Crne Gore? Niđe! Kralj Nikola je bio – genije!

Ali, reise, ti se kao potomak porobljenog i genetski promijenjenog naroda, ponosiš sa islamom i proglašavaš Turke rođenom braćom! Neka su ti srećni! Jednoga dana znaće se cijena tvoga ,,bratimljenja”

Niko drugi nego ja, i sveti LSCG, spasili smo ondašnje muslimane, a današnje Bošnjake od već planiranog i pripremljenog genocida. Pitaj Čeka Dačevića! Ključni svjedok ovoga što pričam su snimci sa ondašnjih sjednica ondašnjeg ,,parlamenta”. Ja sam bio taj koji je, zbog ovoga što rekoh, javno na dvoboj izazvao, usred Skupštine, iza govornice, tadašnjega ministra policije Nikolu Pejakovića! Mi smo dvedest druge-treće, ušli u vladu samo kako bi spasili Muslimane! A đe bijaše ti reise? Znaš li ko se zalagao za funkciju reisa? Ja Feziću! A znaš li đe su ti sjedjeli bošnjaci, reise? Sjeđeli su u velikom broju, u poslaničkom klubu DPS-a , podržavali ga, vim silama, i zauzimali su brojne značajne pozicije, u svim državnim institucijama, i ćutali kao ribe i – glasali za nestanak sopstvenog naroda!

Perović je kazao da je autor rečenice sa Kur’anom ne može u EU, Dejan Vučinić navodeći da je ta a rečenica dogovorena sa njegovim saizvršiocem – SDP , odnosno njenim poslanikom Spahićem.

(portalanalitika.me)


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

4 KOMENTARI

 1. I jedan i drugi zainteresirani za malo paznje i nista drugo!

  Rejting ne moze povecati onaj koji ga nema osim god budala!

  Svasta je moguce kod budala!

  0

  0
 2. AKCIJA ,spasimo Slavka, Mole se gradjani da pomognu uplatom novcanih sredstava medicinski tretman fra Slavka kako bi se usput oporavio iz posrnule licne finansije…

  0

  0
 3. “Ali, reise, ti se kao potomak porobljenog i genetski promijenjenog naroda,…”

  AUUU, i Perovic postao strucnjak za “genetiku”.
  Jos ce se pokazati da je Biljana Plavsic bila “mala maca” za liberala Perovica.

  Da sam na njegovom mestu bezao bih od genetike kao od djavola. Skliska je ta nauka o genima, a 5 vekova je duuuugackoooooo.

  Ako cemo genetski, verujem da bi se i kod liberala Perovica, imalo sta utvrdjivati. I potpuno sam sigurn da bismo svi biliiznenadjeni kolicinom tih “genetskih promena’ koje u sebi nosi ponosni “LIBERAL”.

  0

  0
 4. Ratnih 90-tih najveci zastitnik muslimana i mogu reci jedini pravoslavac u Crnoj gori koji je stitio bosnjake i albance,,takozvani crnogorski reis Fejzic je trebao da odgovori ratnim zlocincima,,onim koji su odgovorni za Strpce, Bukovicu,Kaludjerski laz,Deportaciju muslimana iz Bosne itd itd nazalost dzelatima nije smio da odgovori a prijateljima muslimana kao sto je g-din Perovic je veoma brzo odgovorio ali treba i njega razumeti jer ga rezim i Milo pritiskaju jer su ga kupili za jedan obicni stan s cime ga ucjenuju i primoravaju ga da radi protiv svog naroda kao sto je slucaj u Srbiji sa Zilkicem..

  0

  0

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.