Novi režim saobraćaja

1
3

Novi Pazar – Na sjednici Gradskog vijeća  usvojen je prijedlog Saveta za saobraćaj o izmjeni režima saobraćaja  u sljedećim ulicama:  Stane Bačanin, Osmi mart, Stevana Nemane,do ulice 8. mart, Ljubljanska, Manja Ćorovića, Omladinska i Moskovska.

Izmjene u saobraćaju su takve da je Ulica Stane Bačanin jednosmerna od raskrsnice sa Stevana Nemanje, do ulice 8. Marta, u pravcu ulice 8. Marta. Ulica Ljubljanska, odlukom Vijeća postaje jednosmerna od raskrsnice sa ulicom 8. Marta do ulice Stane Bačanin, pravac prema ulici Stane Bačanin,  dok je istom odlukom dozvoljeno skretanje lijevo iz ulice Manja Ćorovića prema Ljubljanskoj.  Moskovska ulica je jednosmerna od raskrsnice  sa Omladinskom, do raskrsnice sa ulicom Stane Bačanin i to u  pravcu te ulice. Ulicom 8.marta, saobraćaj će se odvijati u jednom smjeru  od skretanja iz Stane Bačanin, do ulice Kej mira, a u jednom smjeru kretaće se i vozila kroz dio ulice Stane Bačanin, od preseka sa ulicom 8. Marta.

Glas naroda

Građani će o  izmenama  režima saobraćaja na pomenutim lokacijama moći da se izjasne anketiranjem, koje će, prema riječima člana GV Fevzije Murića, za cilj imati da oslušne realnu situaciju na terenu, kada je gradski saobraćaj u pitanju. Cilj anketiranja je da se gradskoj  vlasti i nadležnim službama upute sve sugestije, primedbe i predlozi, kako bi saobraćaj u gradu bio regulisan na najbolji mogući način.

Na istoj sjednici usvojen je predlog zaključaka Saveta za saobraćaj, za izradu i realizaciju projekta  „Zona bezbednosti škola“. Projektom su obuhvaćene osnovne škole na gradskom području, OŠ „Stefan Nemanja“, i OŠ „Vuk Karadžić.

Izvor: RTVNP.rs


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.