Mahmutović: Uspesi sportista sjajna promocija grada

1
21

Mahmutović: Uspesi sportista sjajna promocija grada

Novi Pazar – Članovi kluba borilačkih sportova, briljirali u i u minuloj kalendarskoj godini, koju je zaokružila, Saida Bukvić, osvajanjem evropskog profi-trona u WAKO PRO.

To je bio i povod da gradonačelnik Novog Pazara, dr Meho Mahmutović priredi prijem za nju, njenu klupsku drugaricu Ajlu Lukač,najbolju sportistinju grada za 2014. i trenera Huseina Dupljaka.

“Mi pomažemo sport, jer je Saida Bukvić evropska profesionalna prvakinja u WAKO federaciji, dok je Ajla Lukač najbolja na kontinentu i u svetu u WKU asocijaciji, uz to je i najbolja sportistkinja Novog Pazara za prošlu godinu.Nastavićemo da im pružamo podršku, jer su sportisti naši najbolji promoteri”, kazao je gradonačelnik dr Meho Mahmutović. On je napomenuo da je svaki njihov uspeh i uspeh grada, ali da ništa ne dolazi slučajno.

“Naravno, nijedan uspeh ne može da dođe bez dobre organizacije,zato je uvek velika odgovornost na trenerima koji uvek vode klubove i čim su neki rezultati ostvareni,znači da su treneri dobro radili,tako da i Husein Dupljak, kroz aktivnosti koje sa ovim klubom sprovodi, ima dobre I kvalitetne rezultate. Nadam se da će u narednom periodu imati još bolje rezultate.S obzirom da su ovo izuzetno kvalitetni I dobri sportisti I dobri učenici,jedna je završila srednju školu, a druga upravo završava, četvrta je godina, mi ćemo sa naše strane probati da pomognemo da one upišu kvalitetan fakultet I da sutra postanu akademski građani. Nadam se da će one uspeti u tome,naglasio je Mahmutović.

Šampionski triling iz kluba borilačkih sportova, ima samo reči hvale za pomoć i podršku od gradonačelnika, dr Meha Mahmutovića.

“ Mnogo mi znači, uvek je tu kad su takmičenja,uvek dođe da nas podrži,uvek nas primi kod njega,hvala mu na svemu”,rekla je Saida Bukvić.

“I ja bih da se zahvalim gradonačelniku što nas je primio I naravno što nas je podržavao na svakom meču I finansijski podržavao za svako prvenstvo na koje smo išli “,reči su Ajle Lukač, dok je tvorac uspeha njih dve,Husein Dupljak istakao.

“Gradonačelnik,dr Meho Mahmutović,bio je i uvek uz nas. Kad god nam je nešto trebalo za klub,ili neko prvenstvo,grad Novi Pazar je prepoznao naš rad i naše sportistkinje uvek nagradio.Pomoć je stizala I kada god smo organizovali takmičenja. Isto tako,želim  da se zahvalim Kik boks savezu Srbije, koji je omogućio da Saida I Ajla  dostojno predstavljaju i državu i grad Novi Pazar”.

Dodajmo na kraju, Saida Bukvić je 28.decembra prošle godine osvojila titulu profesionalne prvakinje Evrope,dok Ajla Lukač u svom, vlasništvu ima profi-titule Balkana u WAKO,odnosno Evrope I sveta u WKU federaciji.

(rtvnp)


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

Comments are closed.