Dan nakon tuče u kabinetu predsjednika Opštine Sjenica iz SPP-a poručuju: Za stranke na vlasti počela predizborna kampanja

0
72

Sve je počelo jučer u kancelariji predsjednika Opštine Sjenica tokom sastanka s pomoćnicima predsjednika i njegovim zamjenikom. Jedan od prijedloga predsjednika Opštine bio je da se poveća broj radnika koji će pomagati javnom pravobranilaštvu odnosno javnom pravobraniocu Amelu Papiću. Načelnik Opštinske uprave Eldin Mešić iz Sandžančke demokratske partije za Sandžak televiziju kaže kako je odgovorio da u opštinskoj upravi nema dovoljnog broja kvalitetnih radnika, da službe trpe veliki dio poslova i da je zabrana zapošljavanja napravila veliki problem.  Ukazao je, kaže, i na nedostatke u radu samog javnog pravobranilaštva rekavši da bi možda javni pravobranilac mogao obavljati svoje poslove ako bi radio kao i svi radnici puno radno vrijeme od sedam do 15 sati, a ne dva-tri sata dnevnoi ili dva tri dana nedjeljno.

-Onda je on ponovio ko si ti da mene kontrolišeš, ustao iz fotelje , krenuo u namjeri da želi da me udari. Ja sam ustao i udario ga otvorenom šakom preko lica na šta sam zadobio nekoliko udaraca u potiljak od čega sam u trenutku od tih udaraca izgubio i vid, kaže za STV Eldin Mešić načelnik Opštinske uprave

U trenutku kad je, kaže, pao na pod, počeli su udarci u leđa.

-Kad sam ustao vidio sam da su u pitanju Rašo Papić, otac javnog pravobranioca i drugi sin Damir Papić koji je zaposlen kao neko obezbjeđenje predsjednika. Idalje su napadali preko špalira kojeg su napravili ostali prisutni. Odjednom je Damir Papić uzeo flašu od soka. Nije me pogodila, udarila je u zid i slomila se. Dok sam bio na podu pale su mi naočale pa su mi psovali majku ćoravu, govorili ubit ću te, priča Mešić.

S druge strane, opštinski javni pravobranilac Amel Papić, kadar SDA, za našu televiziju ističe da se napravila velika gužva u kojoj ga je neko s leđa povukao pri čemu je zadobio povrede ramena.

Ja sam izlagao na kolegiju, kritikovao sam rad načelnika uprave, rad organa uprave. On je u tom trenutku ustao udario me u sljepoočnicu. Nisam to očekivao, doživio sam šok u tom trenutku. Svi su ustali, bilo je gužve, gurkanja. Neko me u gužvi povukao i tu sam zaradio dislokaciju lijevog ramena. Sanirali su mi to u Novom Pazaru u Opštoj bolnici, kaže Papić

Prema riječima predsjednika Opštine, to je bio incident koji je mogao prerasti u mnogo više da nije bilo reakcije svih koji su su nalazili u prostoriji.

SDP je, nažlost, preuranio sa saopštenjem. To nema nikakve veze s partijama i politikom. Ovo je odnos između ljudi koji rade svoje poslove. Aktivnosti koje će uslijediti bit će u skladu sa zakonom. Opština Sjenica i predsjednik Opštine zaštitit će njen integritet i ugled ove ustanove, ističe Mujović u izjavi za STV.

Iz SPP-a poručuju, za stranke na vlasti predizborna kampanja već je počela

Počinju s međusobnim svađama, tučama, ucjenama nadajući se da će po ko zna koji put prevariti i pokrasti svoj narod. Mi u SPP-u vjerujemo da je danas više nego ikada vidljivo ko je ko i ko je kakav i da će SPPna predstoijećim izborima odnijeti ubjedljivu pobjedu i iz opštine i svih javnih ustanova protjerati ovakva i slična ponašanja, poručuje Munib Mujagić predsjednik OO SPP Sjenica.

Policija obavila svoj dio posla. Nadležno tužilaštvo odlučit će da li će, i protiv koga, biti podnesene prijave.

sanapress.info


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.