24. April 2018

Резултат слика за mujović ugljanin

Na zajedničkoj sjednici Predsjedništva i Izvršnog odbora SDA Sandžaka konstatovano da je istekao mandat ograncima Stranke u Tutinu i Sjenici. Za povjerenika SDA u Tutinu imenovan je Mirfat Tahirović, dipl. ing. građevine, a za povjerenika stranke u Sjenici Kaso Avdović, profesor.

 Ovim faktički smijenjen Hazbo Mujović, dosadašnji predsjednik ogranka u Sjenici. On je u razgovoru za Sandžak TV kazao da smijenjen kako bi dobio značajnije stranačke funkcije.

“Ovo je početak mog značajnijeg stranačkog političkog angažmana. Smijenjen sam da bih dobio veću funkciju. Očekujem da budem imenovan za potpredsjednika SDA Sandžaka ili zamjenika predsjednika SDA Sandžaka. Dr. Ugljanin je prezauzet i puno ulaže u rad Bošnjačkog nacionalnog vijeća, pojavila se praznina koja treba da potpuni.” kazao je Mujović.

Stvari će biti jasnije tek na narednoj sjednici Glavnog odbora SDA Sandžaka kada Mujović treba da prihvati ili odbije novu funkciju u stranci.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles