6. Maj 2017

Novi Pazar – Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac je, obilazeći radove u Domu zdravlja istakao da je Kraljevina Norveška za sanaciju krova izdvojila 58 000 eura, a da ukupna podrška od Norvežava prelazi cifru od pola miliona.

“Trenutno se izvode radovi na rekonstrukciji krovne izloacije, na površini od oko 2 500 metara kvadratnih. Cilj je da rešimo dugogodišnji problem prokišnjavanja tokom jesenik i zime, i problem previsokih temperatura u ordinacijama tokom leta. Sa okončanjem radova na krovu steći će se uslovi za preuređenje i samih ordinacija. Time ćemo poboljšati uslove rada zaposlenih ali i pružanja usluga pacijentima, korisnicima usluga Doma zdravlja”, rekao je direktor DZ Novi Pazar, Ervin Ćorović.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac je, obilazeći radove u Domu zdravlja istakao da je Kraljevina Norveška za sanaciju krova izdvojila 58 000 eura, a da ukupna podrška od Norvežava prelazi cifru od pola miliona.

“Krov je bio u veoma lošem stanju. Sem sanacije krova u Domu zdravlja, Norveška je podržala i projekat sanacije krovne konstrukcije škole “Stefan Nemanja”, kazao je Biševac.

Biševac je prilikom obilaska Doma zdravlja za ovu godinu najavio i početak radova na izgradnji Urgentnog bloka. Za ovaj projekat , vredan million i dvije stotine hiljada eura sredstva je uz grad Novi Pazar obezbedio EU Progres.

Odeljenje za informisanje grada Novog Pazara-Jasmina Kruševljanin Bondžuković i  Senad Senko Župljanin

(ibalkan.net)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

No more articles