UNINP raspisao konkurs za master akademske studije

0
232

Univerzitet u Novom Pazaru raspisao je konkurs za upis studenata na jednogodišnje master akademske studije u akademskoj 2023/2024. godini.

Zainteresirani mogu upisati neki od smejrova na šest Departmana.

“Konkurs je raspisan za sljedeće smjerove: Opšte pravo i pravo unutrašnjih poslova, Informatika, Primijenjena psihologija, Vaspitač djece predškolskog uzrasta, Likovna umjetnost, Poslovna ekonomija kao i za smjer Jezik, književnost i kultura. Predaja dokumenata je već počela od 21.08. i trajat će do 14.10.2023. godine. Prijemni ispit bit će održan 15.10. a rezultati prijemnog ispita bit će objavljeni 16.10. Istog dana počinje i upis primljenih kandidata koji će trajati do 04.11.2023. godine. Pravo na upis master akademskih studija imaju sva zaisteresirana lica koja su završila četvorogodišnje akademske studije i time stekla 240 ESPB bodova. Od dokumenata je potreban izvod iz matične knjige rođenih, uvjerenje o državljanstvu, kopija diplome ili uvjerenje o diplomiranju.”, istakla je msc. Semra Dreković

Detaljnije informacije svi zainteresirani kandidati mogu dobiti u Centru za postdiplomske studije i cjeloživotno obrazovanje.

(SANA)


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.