Podvale, neistine i podmetanja na račun SPP-a i koalicije “Crno na bijelo” od dva istrošena DPS kadra

1
74

Piše: Arben Jakupi

 Pokušali su abolirati DPS za dešavanja koja su se odigrala 90tih godina, tako što je za sve bio kriv Milošević, dok po njima Đukanović valjda nije znao šta se dešava na prostoru exYU!

Hazbija Kalač na prošlim izborima uopšte nije bio kandidat za odbornika u opštini Rožaje (to je vrlo lako provjeriti iole pismenom čovjeku) a lažno su pokušali da predstave kao da je izašao na izbore i nije osvojio dovoljan broj glasova da bude odbornik!

Prije svega Šuković pokušao je predstaviti kao da SPP želi razdor u Islamskoj Zajednici što apsolutno nije tačno, a istine radi moram reći da se ogromna većina ne slaže da na čelu iste bude Rifat Fejzić koji nije završio šerijatski fakultet i od koga ama baš ni jedan vjernik u Crnoj Gori nikad nije tražio neko vjersko mišljenje jer dotični nije školovan da na isto odgovori. Sve što obavlja je administrativna funkcija na čelu vjerske zajednice, dok duhovno mnogi imami imaju veći autoritet od njega.

Mr Seid Hadžić je čovjek koji radi 18h dnevno radio je nekoliko poslova na visokim funkcijama a jedan od njih je i da je bio menadžer fakulteta u Novom Pazaru! To mu bijaše nešto što mu ova ekipa najviše zamjeri, a mi se ponosimo svakim našim kadrom koji je obavljao časno visoke funkcije, a posebno kada dobije privilegiju da bude menadžer jednog od najuspješnijih fakulteta na našim prostorima!

Fejzić je desetak puta neistinito rekao da se ne miješa u politiku, a došao je u emisiju sa političkim naslovom i temom! To koliko se on “nije” miješao u politiku govori skandalozna činjenica da je u zadnjem petku pred izbore za vrijeme džume namaza (lično sam bio prisutan) u centralnoj džamiji u Rožajama na sramotu cijelog džemata javno drhtavim glasom rekao Rožajci nemaju pravo na eksperiment posebno ne taj luksuz da glasaju (po njemu) demek neke građanske liste (misleći na Crno na bijelo) već mogu ako njega pitaju glasati samo odlučno i ispravno što su bili slogani Dps-a i Bs-a ako je neko zaboravio!

Šuković je bezobrazno sinoć pokušao da predstavi kako naš koalicioni partner URA ima tutora van Crne Gore koji im sastavlja program te tu neistinu takođe ne želim prećutati jer je to uz nas (iako neskromno zvuči) najslobodnija politička partija sastavljena od školovanih i sposobnih omladinaca koji su rekli dosta više razaranju Crne Gore i koji su bili i ostali tas na vagi promjena koje se nikada nisu desile na ovim prostorima od dolaska demokratije!

Šuković iako poznat kao ostrašćeni DPS novinar ako želi da bude, a čini se da ne može, biti iole objektivan, neka pozove i drugu stranu na intervju i neka spremi najžešća pitanja kako bi se vidjelo koliko je “objektivan” i koliko iznosi “tačne” informacije

👉To koliko je prošla vlast bila “dobra” po Bošnjake najbolje ilustruje Bukovica u Pljevljima i oteta džamija u kojoj se plaćala električna energija, a to kakav odnos nova vlast želi graditi sa manjinama pokazuje Bajramski poklon CEDISA koji su vratili otetu džamiju IZ iako znamo da zaslugu za njeno vraćanje imaju svi samo ne Rifat Fejzić koji se aktivirao samo onda kada je vidio da će vjernici iz Pljevalja zaista da završe dogovor sa novom parlamentarnom većinom!


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.