10. Oktobar 2019

Javna nabavka za izbor firme koja će izgraditi prihvatilište za pse i mačke na teritoriji Novog Pazara obustavljena je, a uskoro bi trebalo očekivati raspisivanje novog tendera, saznaje radio Sto plus.

Na tender se prijavila samo jedna kompanija, ali je njena ponuda bila veća od procijenjene vrijednosti radova, nakon čega je načelnik Gradske uprave donio odluku da se postupak obustavi.

Projektom je predviđeno da prihvatilište bude izgrađeno u Čašić Dolcu, da posjeduje upravnu zgradu sa ambulantom i stacionarom, kao i dvije štenare sa boksovima za smještaj životinja.

Tenderom je od izvođača traženo da, pored građevinskih radova, uradi i video nadzor, instalira računarsku i telefonsku mrežu i izgradi rezervoar za vodu zapremine 73 kubna metra.

Izgradnja prihvatilišta koštaće oko 11,5 miliona dinara bez poreza na dodatu vrijednost, a 9,5 miliona dinara obezbjeđeno je iz budžetskog fonda Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

izvor: Radiostoplus

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles