4. Maj 2017

Povodom otvaranja nove zgrade u Petnjici koje je planirano za sjutra, predsjednik opštine Petnjica, Samir Agović je rekao je taj događaj veoma značajan za sve građane Petnjice. Kako je najavio, svečanom činu otvaranja zgrade će prisustvovati i premijer Duško Marković.

“Za nas je to još jedan pokazatelj podrške Vlade Crne Gore kao i okrenutost države prema Petnjici”, rekao je Agović.

Na ovoj svečanosti će prisustvovati i veliki broj zvanica, a planirano je da se svečana ceremonija održi ispred platoa nove zgrade.

Agović je napomenuo i to da će posjetu premijera iskoristiti i za to da sa njim razgovara o budućim projektima i planovima razvoja opštine.

“Postoje brojna pitanja o kojima želimo da razgovaramo sa premijerom, prije svega su to ona iz oblasti zaštite životne sredine i saobraćajne ingfrastrukture gdje nam je cilj izrada projektne dokumentacije za put Bioča-Petnjica sa nastavkom do Pešterske visoravni i ubrzanje radova na izgrdanji prilaznog puta ka Petnjici. Takođe ćemo razgovarati i o mogućnosti otvaranja graničnog prelaza prema Tutinu, zatim o podršci investitorima na području naše opštine koji se interesuju za drvopreradu, ulaganje u hidroenergiju, ulaganje u turizam i poljoprivredu”, naveo je Agović.

(radiopetnjica)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

No more articles