Zukorlić obišao bošnjačka naselja u Priboju

0
284

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić, sa delegacijom iz Kabineta predsjednika, u pratnji saradnika funkcionera Opštinskog odbora SPP Priboj, predsjednika Fahrudina Alagića i potpredsjednika Esada Mehovića, obišao sela Kalafati, Bare, Ćetanje, kao i prigradsko naselje Miškovac. Sa mještanima je obavljen razgovor o izazovima s kojima se suočavaju.

Mještani bošnjačkih sela su izrazili ogromno zadovoljstvo povodom asfaltiranja puteva u pomenutim selima u rekordnom roku, što je učinjeno na prijedlog predsjednika odbora Alagića, prilikom posljednje posjete predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Mještani su, također, istakli da je jedan od trenutnih glavnih problema nedostatak pitke gradske vode, izražavajući svoje nezadovoljstvo što u ovom vijeku još uvijek nemaju pristup osnovnoj potrebi – čistoj vodi za piće.

Zukorlić je odgovorio da će se funkcioneri SPP u izvršnoj vlasti posvetiti rješavanju gorućih problema, naglašavajući da politika gubi smisao ako ne doprinosi rješavanju stvarnih problema građana. Alagić je, također, potvrdio svoju posvećenost rješavanju ove važne problematike na lokalu, ističući da smo mi stranka koja ne obećava, već koja radi i donosi rezultate.

Uz Zukorlića i njegove saradnike, današnju delegaciju ispred OO SPP Priboj činili su Mujo Jahović, Senad Kurtović, Hasan Džanović, Nihad Jordamović te predstavnica Ženske mreže, Ermina Mišorep.         


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.