Tortura, zloupotrebe i nepotizam u opštini Sjenica od strane Nikšića i Nuhovića

0
5430

Stranka pravde i pomirenja najoštrije osuđuje pravno nasilje, torturu i neviđene zloupotrebe u opštini Sjenica koje sprovodi grupa nečasnih pojedinaca koja je huliganskim i nasilničkim metodama zaposela opštinske prostorije i nezakonito raspolaže opštinskim budžetom i drugim polugama vlasti.

Dok se čeka odluka nadležnih organa vezanih za novonastalu situaciju u opštini Sjenica funkcioneri neregistrirane SBR partije Jahje Fehratovića, Fadil Nikšić i Nusret Nuhović vrše psihičko maltretiranje, mobing i torturu nad članovima i simpatizerima Stranke pravde i pomirenja.

Tako su u minulom periodu Fadil Nikšić i Nusret Nuhović uručili nezakonito otkaze svim članovima SPP-a, kao i svim drugim licima koja imaju bilo kakve veze sa SPP-om.

Istovremeno, Fadil Nikšić je zaposlio svoju ženu Anitu Nikšić u opštini Sjenica, inače učiteljicu, koja je trenutno na trudničkom bolovanju, na mjesto lica zaduženog za vanredne situacije. Nusret Nuhović je zaposlio sina Adisa Nuhovića, lice koje je prije par godina falsifikovalo diplomu pravnog fakulteta da bi se zaposlio u Opštinu Sjenica, za šta je i pravnosnažno osuđen za falsifikat. Obzirom da mu tada to nije uspelo, on je opet sada zaposlio svog sina Adisa Nuhovića i traži da mu se isplate sve godine koje nije radio od kada je uhvaćen da je falsifikovao diplomu.

Takođe, Nusret Nuhović preko izdajnika Fadila Nikšića i Ferhana Sjedovića pokušava da naplati nezakonito višemilionske sume od opštine Sjenica za svoju ženu, ćerku, zeta, pašenoga i ostale članove porodice, zbog čega je Nusret Nuhović nekada i smijenjen sa mjesta načelnika opštinske uprave Sjenica i izbačen iz Stranke pravde i pomirenja.

Inače, grupa huligana je nezakonito postavila Nusreta Nuhovića za načelnika, lice koje je u penziji i čije su sve radnje koje preduzima nezakonite. Nikšić vrši i pritisak na druga lica da maltretiraju članove SPP-a i da vrše druge zloupotrebe, zbog čega je Sanel Kolašinac, sazvao radnike i saopštio im da ne želi da bude deo kriminalne vrhuške i nenormanih postupaka Fadila Nikšića.

Nikšić ide toliko daleko, da naređuje da se skida i rasveta u ulicama gde žive istaknuti članovi SPP-a. Stranka pravde i pomirenja će pokrenuti odgovarajuće postupke i podneti krivične prijeve protiv navedenih lica.

Pozivamo sva ugrožena lica da ne postupaju po naredbama razjarenih pojedinaca na čelu sa izdajnikom Fadilom Nikšićem i da Stranci pravde i pomirenja prijave sve vrste zloupotreba, nasilja i mobinga kako bi se adekvatno postupilo prema nadležnim organima.

 


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.