Rukovodstvo SPP u radnoj posjeti odboru stranke u Tutinu

0
515

Rukovodstvo Stranke pravde i pomirenja (SPP)  na čelu sa predsjednikom Usame Zukorlićem imalo je važnu posjetu odboru  SPP-a u Tutinu. Glavna tema razgovora bili su unutarstranački izbori i trenutna politička situacija u opštini.

Predsjednik je posjetio aktiviste u Tutinu u pratnji zamjenika predsjednika stranke Edina Đerleka i predsjednika političkog savjeta Muniba Mujagića. Aktivisti stranke su imali priliku iznijeti svoje stavove i postaviti pitanja rukovodstvu stranke.

Na samom početku sastanka proučena je dova za rahmetli Islama Šaljića, stranačkog aktivistu koji je nedavno preselio na ahiret. Glavna tema sastanka bila su predstojeći unutarstranački izbori, koji su od iznimne važnosti za budućnost SPP-a u Tutinu. Rukovodstvo stranke je istaklo važnost jedinstva i koordinacije unutar stranke kako bi se ostvarili najbolji mogući izborni rezultati. Također je bilo riječi o aktualnoj političkoj situaciji u opštini Tutin te su članovi imali priliku dijeliti svoje analize i stajališta.

Sastanak je završen s odlučnim uvjerenjem da će Stranka pravde i pomirenja intenzivirati svoje aktivnosti kako bi se postigao snažan izborni rezultat. Zukorlić je istakao da će se stranka organizirati na najbolji mogući način kako bi ostvarila svoje ciljeve.

Aktivisti SPP Tutin izrazili su svoje zadovoljstvo što su predsjednik Zukorlić, ministar Đerlek i predsjednik opštine Mujagić izdvojili vrijeme za ovu važnu posjetu.

 

         


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.