Redžepović: Svi projekti su dobri, problem je način na koji se oni realizuju

1
56

Govoreći o budžetu opštine Tutin za 2021. godinu, Zaim Redžepović istakao da podržava svaki dobar projekat, te da spor može postojati samo oko načina na koji se to radi.

„Ja sam apsolutno za to da se invesitraju ove stvari koje se pominju, ja sam isto kao i svi vi gledao i stranu gdje su prihodi i stranu gdje su rashodi. Jasno mi je da treba naše centre urediti i to je dio našeg političkog programa i vjerujem da je san svakog tutinca ovdje da treba da se uloži u sport i u ribarićki kraj, i u pešterski kraj, i Delimeđe, i Ljeskova, dole gdje je Crkvine, ne možemo mi oko toga da se sporimo. Mi možemo da se sporimo samo oko načina na koji se to radi i niko ovdje ne spori projekte, projekti su uvijek sjajni, ja nikada nisam vidio loš projekat, samo je stvar da li se projekat realizuje, da li je realan, da li služi za političku kampanju ili za nešto drugo. Dosta puta vas slušam kako pominjete našu političku kampanju, da se razumijemo, meni je milo što vam se ne sviđa, da Bog sačuva da se moja politička kampanja svidjela vama iz vlasti, tama posla i da se meni svidjela vaša kampanja i ja mislim da je to skroz normalno. Šta ima da vam nabijam na nos što mi se ne sviđa šta ste vi radili i kampanji, nisam ni ja ništa radio da se vama svidi u kampanji, ja sam radio da predstavim moj politički program koji sam mislio da sprovede, dobio sam 30% podrške da radim na tome, nažalost ne sa pozicije vlasti nego iz opozicije. To ne znači da ne mogu ništa, mogu da vam svaki put ukažem šta je dobro, šta nije dobro a građani neka cijene opet. Mi smo došli do toga da ovdje niko nema apsolutnu većinu i vrtimo se oko jednog čovjeka kojem niko ne smije da se zameri, ne smijemo ni da mu kažemo da je on i odbornik i izvršna vlast, što mu to ne kažete, neće moći, od naredne skupštine to mora da se promijeni.”


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

1 komentar

  1. Evidentirano je najmanje sedam (7) radijacijsko-atomskih problema koje su ponajviše provocirali šumadijsko beogradski kadrovi:(1)-Černobilska nesreća 1986, (2)-poigravanje sa ukradenom atomskom bombom u NewYork-u 1995, (3)-napad na reaktor Krško u Sloveniji 1991, (4)-pokušaj sabotaže na reaktor Kozloduj u Bugarskoj 2015, (5)-švercovanje migranata prema reaktoru Paks u Mađarskoj 2017, (6)-preusmjeravanje migranata prema reaktoru Kozloduj u Bugarskoj 2018,(7)-ometanje panevropskog elektroenergetskog sistema uključujući i nuklearne centrale 2018 (neka vrsta napada na živote i poslovne interese svih stanovnika evropskog kontinenta, zapadnog Sibira, male Azije, južnog Mediterana, sjeveroistočnog Atlantika i nordijskog Arktika).

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.