Pravno-savjetodavne službe SPP-a u službi građana

0
233

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Poštovani građani,

U okviru Stranke pravde i pomirenja djeluje i Pravno-savjetodavna služba koju čini tim vrhunskih pravnika iz cijelog Sadžaka.

U  djelokrugu rada Pravno-savjetodavne službe je i besplatan pravno-savjetodavni  rad sa građanima, kroz usmjeravanje na institucije i pravne mehanizme za ostvarivanje i zaštitu građanskih prava.

Građani Sandžaka koji smatraju da su žrtve korupcije, zastrašivanja, ucjena, diskriminacije od strane nadležnih organa i ustanova također se mogu obraćati Pravno-savjetodavnoj službi, koja  će potom procjenjivati i upućivati zahtjeve za zaštitu prvostepenim i/ili drugostepenim organima u opštim upravnim i sudskim postupcima,  institucijama i organizacijama.

Prijem problema i zahtjeva  građana pravnom timu može se vršiti lično, u prostorijama stranke, u prethodno najavljenim terminima, najmanje jednom mjesečno ili redovno, putem elektronske pošte.

Ukoliko imate sumnje da je došlo do narušavanja Vaših prava, kao i maloljetnih članova Vaše porodice, obratite se Pravno-savjetodavnoj službi Stranke pravde i pomirenja slanjem e-maila na: [email protected].

S poštovanjem,

Tim Pravno-savjetodavne službe SPP


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.