Numanović: Ostali članovi Privremenog organa u funkcionerskoj kampanji

0
302

Član Privremenog organa Novog Pazara iz opozicione Stranke pravde i pomirenja (SPP) Edin Numanović ocijenio je danas da ostali članovi tog tijela učestvuju u funkcionerskoj kampanji.

On je kazao da ne učestvuje u raznim aktivnostima i događajima vezanim za lokalnu samoupravu, na kojima se pojavljuju ostali članovi Privremenog organa, jer uopšte ne dobija pozive za njih, prenosi radio Sto plus.

“Namerno izostaju pozivi. Mislim da je na djelu jedan vid funkcionerske kampanje i zloupotrebe brojčane dominacije dosadašnje vlasti u ovom organu. Do sada se moj rad svodio na sjednice gdje delujem opoziciono, te često kao jedini diskutant učestvujem u raspravi. Svakako se trudim da dajem konstruktivne prijedloge koji će biti od koristi za građane. Na jednoj od sjednica je usvojen moj prijedlog da se poveća iznos koji Grad izdvaja za djecu sa rijetkim i malignim bolestima”, rekao je Numanović.

Na čelu Privremenog organa Novog Pazara je bivši gradonačelnik Nihat Biševac iz Sandžačke demokratske partije (SDP), a pored Numanovića, članovi su predsednik SDP-a Nihad Hasanović i jop jedan član te stranke i bivši pomoćnik Biševca Ensar Škrijelj, kao i bivši zamenik gradonačelnika Vladimir Marinković iz Srpske napredne stranke.

Numanović je dodao da u Privremenom organu nisu pravilno zastupljene sve odborničke grupe u Skupštini Grada, zbog čega se i stvara nepravedan odnos u tom tijelu.

Takođe, smatra da je imenovanje Biševca za predsjednika Privremenog organa, besmisleno.


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.