Novi teren u Novom Pazaru do 15. avgusta

0
216

Kad se za nešto manje od mesec dana lopta zakotrlja na superligaškim terenima u Novom Pazaru to će se desiti na Atletskom umesto na Gradskom stadionu.

Razlog privremenog preseljenja je najbolji mogući, juče su konačno otpočeli radovi na postavljanju nove hibridne podloge na Gradskom stadionu. Zadovoljstvo što i Novi Pazar ulazi na mapu klubova koji se mogu podičiti fenomenalnim uslovima za odigravanje utakmica nije krio Fikret Međedović, generalni sekretar Novog Pazara.

– U saradnji sa FSS krenuli smo u realizaciju jedne od najvećih investicija u modernoj istoriji novopazarskog sporta. Postavljamo najsavremeniju hibridnu travnatu podlogu, to je mešavina prirodne i veštačke trave u odnosu 70:30 odsto. Biće urađen kompletan teren sa zalivnim sistemom, drenažom i novim pumpama, dakle sadržaće sve elemente koje moderan teren treba da ima. Radove izvodi grčka firma „Helasod” sa podizvođačima iz Srbije. Dobili smo čvrste garantije da će podloga biti postavljena u roku od dva meseca. Što se tiče njenog održavanja u periodu od godinu ili dve godine za taj posao biće zadužena ekipa iz objekta u Staroj Pazovi. Ovo je najveća investicija kad je reč o stadionu, zapadnu tribinu smo uredili iz sopstvenih sredstva, a u planu nam je da u saradnji sa FSS u najkraćem roku uradimo i južnu tribinu.

(Zurnal)


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.