Lekić (SDP) najavio dolazak, pa pobjegao sa debate sa Numanovićem (SPP)

0
925

Potpredsjednik Stranke pravde i pomirenja dr. Edin Numanović učestvovao je u predizbornoj debati na portal A1, sa predstavnicima drugih političkih opcija koji izlaze na predstojeće lokalne izbore.

U posljednjem trenutku, predstavnik SDP-a Rasima Ljajića, Samir Lekić, otkazao je učešće u javnoj debati s dr. Edinom Numanovićem na portalu A1, također ovo nije prvi put da lokalna vlast u Novom Pazaru izbjegava sudjelovanje u debatama, istakao je dr. Numanović.

U svom gostovanju naglasio je da osnivanje satelitskih stranaka SDP-a ima za cilj obesmisljavanje političkog života u Sandžaku, smanjenje izlaznosti građana na izbore i da to odgovara vladajućoj partiji.

Problemi u gradu su nezapošljenost, loša ekonomska situacija, urbicid i loša zdravstvena zaštita. Rad Ministra Đerleka pohvaljen je kao izvanredan, obećavajući vođenje grada Novog Pazara.

Dr. Numanović poziva mlade ljude da se pokrenu, izađu na izbore i omoguće promjenu vlasti za napredak grada u svakom pogledu.

Zaključuje, da je važno da se govori o ključnim problemima Novog Pazara, i da svako skretanje sa teme problema jeste na štetu svih građana Novog Pazara.

Cijelu debatu možete pogledati u nastavku.


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.