20. Januar 2020

Sjenica – Na Kopaoniku je sredinom januara održana radionica za mlađu grupu žena (18-35) iz Sjenice, Raške i Brusa, navodi se na sajtu ove opštine.

Radionicu pod nazivom „Digitalno brendiranje – promocija putem društvenih mreža” je vodila poznata ekspertkinja Tijana Sekulić. Takođe je održana i mentorska sesija sa polaznicama obuke za žene 40+ iz opština Sjenica, Raška, Novi Pazar i Brus gde su polaznice dobile smernice za rad na odabranim proizvodima od Mentorke Marije Ivanković – Jurišić.

Ranije, ove polaznice su u Sjenici već imale jednu radionicu pod nazivom „Kombinovanje modernih elemenata dizajna i tradicionalnih motiva rukotvorina” gde su se dogovorile o budućim aktivnostima koje su na Kopaoniku realizovale.

„Radionice i obuke koje se organizuju za grupu žena iz Sjenice predstavljaju značajan događaj zato što se na ovaj način kreativne žene iz različitih opština povezuju, razmenjuju iskustva, ideje, savete i intenzivno rade na rešavanju konkretnih problema. Ekspertkinje koje rade sa polaznicama su im do sada prenele izuzetne veštine i znanja i samim tim napravile jedan od preduslova za kreiranje krajnjih proizvoda.

Sjenica u potpunosti podržava realizaciju ovog projekta, a do sada imamo izuzetnu saradnju sa Udruženjem poslovnih žena Srbije kao i opštinama Raška, Novi Pazar i Sjenica”, istakla je koordinatorka projekta za opštinu Sjenica, Emina Kučević – Rovčanin.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles