28. Maj 2018
Gradska uprava Novog Pazara raspisala je tender za izvođača radova na uređenju 17 ulica koje obuhvata saniranje udarnih rupa, asfaltiranje kolovoza i sređivanje trotoara, objavljeno je na portalu Uprave za javne nabavke.
 
Prema konkursnoj dokumentaciji planirano je asfaltiranje kolovoza 15 ulica ukupne dužine oko 4,2 kilometra, uređenje 200 metara trotoara Ulice 37. Sandžačke divizije i platoa iza Gradske toplane.
 
Tenderom je predviđeno sređivanje jednog kilometra Ulice 7. juli, 660 metara Biserovačke, a biće asfaltiran i prilaz Pobrđu, ispod Ciglane, u dužini od 500 metara.
 
Novi asfalt dobiće i put između Svojbora i Hotkova, Ulica Iljaza Hadžipećanina, kao i kraci ulica Šabana Koče (iza Stare lučne zgrade i ka Relje Krilatice), Kolubarske, Ruđera Boškovića, Ive Andrića, Sjeničke, Emina Hadžovića, Murske i 405. ulice u Selakovcu.
 
Na tender se mogu prijaviti kompanije koje su u poslednje tri godine imale prihod od najmanje 200 miliona dinara, od kojih je 120 miliona za ovakve ili slične građevinske radove.
 
Firme moraju imati i minimum 50 zaposlenih, među kojima je i jedan građevinski inženjer.
 
Rok za podnošenje ponuda je 24. jun 2018. godine.
 
U budžetu Novog Pazara za rekonstrukciju ovih 17 ulica planirano je više 42 miliona dinara.

(E-kapija)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles