Večeras od 19h do 23h – Glasanje između Zukorlića i Ljajića u Kurirovoj anketi!

31
21

dfg

Pratioci Kurira  moći će da glasaju za lidere BDZ i SDPS večeras od 19 do 23 sata.

Građani Srbije i čitaoci Kurira će se od 19 do 23 sata izjašnjavati kome više vjeruju – Ljajiću ili Zukorliću.

Zukorlić priznaje za Kurir da večeras očekuje pobjedu.

– Imam samopouzdanje jer se moj rad i politička retorika baziraju na iskrenosti i istini. Uvjeren sam da građani u Sandžaku i u ostalim dijelovima Srbije to prepoznaju. I to je moj adut. A iskrenost je najdeficitarnija roba trenutno kod nas.

Na drugoj strani imamo ponudu koja je sušta suprotnost iskrenosti. To je politika hipokrizije, nedosljednosti, računice, preletanja, nedostatka političke ideologije, identiteta… Politika koja se bazira na manipulaciji od danas do sutra, sa motivima pribavljanja lične ili političke koristi.

Istina, ja sam u nezgodnom položaju zbog političke hajke koja se nedjeljama protiv mene vodi, ali vidjet ćemo… Očekujem pobjedu – komentariše Zukorlić.

On poziva Ljajića da zajedno prate glasanje u redakciji Kurira.

– Ja nemam taj problem, ali on od mene bježi… I mora da bježi jer je karijeru napravio „braneći“ Srbiju od mene… Ali, evo, ja sam spreman da dođem kod vas u Kurir dok traje glasanje, ali pod uslovom da i on dođe – kaže Zukorlić.

Međutim, Ljajić nije pristao da zajedno sa Zukorlićem prati glasanje s novinarima Kurira.

Do duela je došlo, podsjetimo, posle Zukorlićevih optužbi da je Rasim Ljajić pokrao Kurirove izbore hiljadama lažnih facebook stranica, što je objavio Sandžak PRESS. 

Kurir


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

31 KOMENTARI

  1. Ja cu glasati za Zukorlica, ali morace Rasimovi narkodileri i ovi tajkuni sto dobijaju da grade gde hoce i otvaraju kockarnice po centru da se organizuju.

    0

    0
  2. vjerovatno ce vuciq po rezultatima ankete vidjeti koga ce uzeti za svoju podguznuu muhu… ovaj celavi kad namaze malo ulja po vugla moze lakse da se zavuce u paksu 😉

    0

    0
  3. Muamer Zukorlic je pravi lider, on govori i radi ono sto bi narod htio t.j. on je Glas naroda. Dokaz tome je da je i posle odlaska za Beograd ostao dosledan onom istom programu koji je promovisao u predizbornoj kampanji.
    Ljaic gleda svoj interes dokaz tome je da mu svaka vlada u poslednjih 20-tak godina odgovara, znaci samo ga interesuje licni interes.
    Muta necu da komentarisem, samo mi nikad nece biti jasno da on nako mutav onoliko ljudi moze da zavede i da ga glasaju ali je to dokaz socijalnog stanja i bosnjacke svijesti u Sandzaku a po najvise u Tutin i Sjenicu.

    0

    0
      • s.b. ако вечерас не ботујеш бар 1000 гласова са 500 никова за војводу санџачког, ништа од коалиционог сендвича са сланином! А можда се и смилију, па ти, после заједничке вечере из кафанице из које заједно уз јагњенце и пићенце прате анкету, донесу коске! 🙂

        0

        0
      • mozda ga i puvtija pmazi po glavi potapse po ramenu a s.b. trceci kuci brzo pod jorgan dirkajuci se na svog idola i svoje bezgresno bozanstvo….ne radi on za sendvic,ljubav je u pitanju covjek je zaljubljen kako to moze samo jedan religiozni fanatik i fasista… 🙂

        0

        0
  4. Glas za Ljajica. Nikada nisam voleo monarhiju pa zato necu glasati za tzv. kralja Tvrtka-Zukorlica kako ga nazva neki sirijac sa bliskog istoka.

    0

    0
    • Naravno, i Tesla je siptar, pa Njutn, pa zatim Papa Jovan II .
      Cist kompleks nacije koja nema bas ni jednu poznatu licnost, ali bas.
      Samo kradete po drugim nacijama kao dete kada stoji pred prodavnicom pa masta da mu je babo drzi.
      Majka Tereza rodjena u Skoplju po nacionalnosti Cincar kao Tose Proeski ili Branislav Nusis, ima dosta Cincara u Albaniji, Grckoj i Makedoniji, ali vi odmah da je Albanka 😉 🙂 🙂

      0

      0
  5. Sa Zukorlicem znaju svi na cemu su.Iskren neprijatelj ali i iskren prijatelj.Kaze iskreno sta misli o svemu.Ne menja retoriku 26 godina.Prica isto ko u sobi,ko na poselu,ko na televiziji.U zivotu uvek takve biram za prijatelje,okruzenje i za lidere.Ljajic je politicki kameleon,majstor preletanja, nema političke ideologije, simbol licemerstva i neistine.Sutra neki okupator da nas okupira i kod njih bi preleteo.U Srbiji nijedan mediji ga ne dira jer svugde ima pipke,pa je napravljena neka slika o njemu kao coveku bez afera bezgresnom a u stvatnosti je skroz drugacije.Ceo organizovani kriminal koji se odigrava u Sandzaku pod njegovom šapom,njemu se placa reket i procenat,on kad padne ima da smrdi na daleko koliko tu prljavstine ima oko njega.U panici je zbog Zukorlicevog ulaska u vlasti jer je on najvise profitiro kada je drzava ratovala protiv Zukorlica,sva sredstva su isla preko Ljajica.Kada drzava je videla da Zukorlic nije problem za Sandzak nego resenje,Rasim se javlja ko suvisan i sve je vise izgleda da drzava nema vise potreba za uslugama Ljajica tu krece panika i Ljajicevo huskanje i placanje medija protiv Zukorlica.Preporucujem Bosnjacima i Srbima da uvek izaberu istinu i doslednost makar gorku predstavljenu nego laz i licemerstvo i najlepse upakovano!

    0

    0

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.